Hırsız var pankartı açan kebapçı esnaf kim, dükkanı nerede? Artık bıktık, kapatıyoruz, hırsız var afişi astı

Tüm Türkiye, 60 metrekare dükkanına 44 bin TL elektrik faturası gelen kebapçıyı konuşuyor. Gelen elektrik faturasına tepki göstermek için dükkanına 'kapatıyoruz, hırsız var!' pankartı asan esnafın kim olduğu ve dükkanının nerede olduğu merak konusu oldu.

16.06.2022-12:40 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-12:40) Hırsız var pankartı açan kebapçı esnaf kim, dükkanı nerede? Artık bıktık, kapatıyoruz, hırsız var afişi astı

Son zamanlarda artan enflasyon elektrik faturalarını da etkilerken bu durumdan en çok esnaflar nasibini aldı. Neredeyse iki katından fazla elektrik faturası ödemek zorunda kalan esnaflar, bir şekilde seslerini duyurmanın tepkilerini dile getirmenin yollarını arıyorlar. Bu esnaflardan birisi de İstanbul'da kebapçı dükkanı olan bir işletmeci..

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 60 metrekare büyüklüğünde kebapçı dükkanı işleten iş yeri sahibi, dükkanına gelen 1 aylık 44 bin TL’lik elektrik faturasına isyan etti. İş yeri sahibi dükkanına dev boyuta bir afiş astı ve yüksek elektrik faturalarına farklı bir dille tepki gösterdi.

Artık bıktık, kapatıyoruz, hırsız var

Hırsız var pankartı açan kebapçı esnaf kim

Esenyurt'a bağlı Süleymaniye mahallesinde kebapçı dükkanı işleten dükkan sahibi, iş yerine gelen aylık 44 bin TL elektrik faturasını görünce şok oldu. Duruma olan tepkisini iş yerinin ön cephesine dev boyutta bir afiş asan iş yeri sahibinin afişin üzerine '44 bin TL fatura mı olur? Artık bıktık kapatıyoruz, hırsız var' yazdığı görüldü.

Yetkililerden yardım isteyen iş yeri sahibi dükkanında 10 kişinin çalıştığı, ve aylık kirasının 5 bin TL olduğu iş yerine 44 bin TL elektrik faturası gelmesini kabul edemediğini dile getirdi.

Faturayı ödeyemediği için dükkanında elektriklerin kesildiğini söyleyen iş yeri sahibi, Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük bir yer olduğunu ve bu işe artık bir çare bulunması gerektiğini ifade etti.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal