Hırka-i Şerif Camii ziyaret saatleri 2022

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (S.A.V) ait olduğu inanılan hırkanın korunduğu ve ziyaret edildiği Hırka-i Şerif Camii 2 yıl kapalı kaldıktan sonra şimdi tekrar açılıyor. Hırka-i Şerif Camii vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Hırkayı görmek isteyen vatandaşlar caminin açılış saatlerini araştırmaya başladı. Hırka-i Şerif Camii saat kaça kadar açık?

22.04.2022-15:28 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-15:28) Hırka-i Şerif Camii ziyaret saatleri 2022

Hırka-ı Şerif Camii'nde bulunan Peygamber Efendimize ait olduğuna inanılan hırkayı görmek isteyen vatandaşlar cami saatlerini araştırmaya başladı. Pandemi döneminde ziyaretçi yasağı gelen cami iki sene aradan sonra tekrar açıldı. Caminin açılmasıyla ilgili haberi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya verdi.

Hırka-ı Şerif Camii'si Ne Zaman Ziyaretçi Kabul Edecek?

Hırka-ı Şerif Camii'nin açılmasıyla ilgili olarak Veysel Karani'nin 59. kuşaktan torunu olan, Vakıf Başkanı Barış Samir, açıklama yapmıştı. İstanbul Valiliğinde verdiği destekle açılacak olan cami için, 22 Nisan Cuma günü ziyaretçilere açmaya karar verdik dedi.

Hırka-ı Şerif Camii'sinin 2022 Çalışma Saat Aralıkları Nasıl?

Peygamber Efendimize ait olduğuna inanılan hırkanın bulunduğu cami hafta içi 10:00- 18:00 saatleri arasında, hafta sonu ise 09:00- 18:00 saatleri arasında açık olacaktır. Bu saatler arasında hırkayı görmek isteyen vatandaşlar camiye gidebilecek.

hırka-ı şerif

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal