Hindistan'da Erkek Arkadaşı İle Kaçan Kıza Meydan Dayağı Atıldı

Hindistan'da meydana gelen olayda, 16 yaşındaki genç kız erkek arkadaşıyla kaçtı. Köy halkı kıza babasının gözü önünde meydan dayağı attı. O anlar ise kameralara yansıdı.

29.05.2020-16:32 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-19:12)

Olay, Hindistan'ın Gucarat eyaletindeki Chhota Udepur kentinin Bilvant köyünde meydana geldi. Köyde yaşayan 16 yaşındaki genç kız, Madya Pradeş eyaletinde bulunan bir köyde yaşayan erkek arkadaşı ile kaçtı. Genç kız birkaç gün sonra evine dönerken, köy halkı örf ve adetlere aykırı olduğu gerekçesiyle kızı babasının gözü önünde dövdü. 

Bu anlar kameralara yansırken, görüntülerde kızın bir adam tarafından saçlarından tutularak sürüklendiği, sırtına sopa ile vurulduğu görüldü. Genç kızın babası durumu polislere bildirirken, polis olay yerinde bulunan 13 kişi ve Desingh Ratva, Bhipla Dhanuk ve Udelia Dhanuk isimli üç kişi hakkında suç duyurusunda bulunularak dava açıldığını belirtti.

Polis, olay sırasında orada olan 13 kişinin ve kıza saldıran 3 kişinin ayaklanma, cezai yıldırma, saldırı ve Çocukların Cinsel Suçlardan Korunması (POCSO) Yasası'nın çeşitli bölümleri altında suçlandığını belirtti.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal