Hindistan'da Arabasını CoronaVirüse Çeviren Kişi Evde Kal Çağrısı Yaptı

Hindistan'da bir kişi polisin taktığı coronavirüs kaskından esinlenerek arabasını coronavirüse çevirdi. Vatandaşa bu şekilde evde kal mesajı vermek istedi.

10.04.2020-13:57 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-14:38)
Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını son günlerde Hindistan'da etkisini artırdı. Hindistan hükümet bundan haftalar önce ülke genelinde sokağa çıkmayı yasaklarken, polis ekipleri de yaptıkları denetimle yasağın uygulanabilir hale gelmesi yönünde çalıştı. Ekipler denetim sırasında kafalarına coronavirüs şeklinde maskeler taktı ve vatandaşlara evde kal çağrısı yaptı. 
 
Polislerin bu hareketinden esinlenen bir kişi ise arabasını coronavirüs kılığına soktu. Sokakta bu şekilde hareket eden araba ile evde kal çağrısı yapan vatandaş, her gün kilometrelerce yol yapıyor. 
 
Ülkenin bazı bölgelerinde sokağa çıkanlara ise şiddet uygulanıyor. Bu durum daha çok müslümanların yoğun olduğu bölgelerde yaşanıyor.
 
HİNDİSTAN'DA SON DURUM
 
Hindistan'da şimdiye kadar 6 bin 725 coronavirüs vakası tespit edildi. Ülkede hayatını kaybedenlerin sayısı ise 228'e yükseldi.
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal