Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Hindistan Başbakanı Modi: 'Trump'a Hayranım'

ABD Başkanı Donald Trump Teksas'ta Hindistan Başbakanı Narendra Modi'yi misafir etti. Modi'nin ziyareti Başkan Trump için seçim mitingine dönüştü.

23.09.2019-16:37 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-16:17)

ABD Başkanı Donald Trump Teksas'ta Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile bir araya geldi. Houston'daki mitingde Modi ile el ele kalabalığı selamlayan Trump Hindistan ile ilişkilerin "hiç olmadığı kadar iyi olduğunu" bildirdi. Hindistan Başbakanı Modi ise "Trump'a hayranım" ifadesini kullandı.

Houston'da 50 Bin Kişilik "Modi'ye Selam" Organizasyonu 

ABD Başkanı Donald Trump Teksas'ta Hindistan Başbakanı Narendra Modi'yi misafir etti. Modi'nin ziyareti Başkan Trump için seçim mitingine dönüştü.

Houston'da 50 bin kişilik "Modi'ye selam" organizasyonu yapan Trump, Hindistan Başbakanı Modi ile samimi pozlar verdi. Trump'a hayran olduğunu aktaran Modi, "Aslında onu takdime gerek yok. Size dostum ve büyük bir Amerikan başkanı olan sayın Donald Trump'ı takdim ediyorum" cümlelerini kullandı.

 Trump, Bölgedeki Hint Asıllı Seçmenlerin Oylarını Kazanmaya Çalışıyor İddiası

Hint asıllı Amerikalılardan oluşan kalabalığa seslenen Trump, ABD-Hindistan ilişkilerinin samimiyetini belirtti. Bunun yanı sıra ABD Başkanı Trump, Modi'ye övgüler yağdırdı.

Bu övgülerden ziyade, "Burada bulunan herkese teşekkür ederim. Özellikle büyük bir adama, büyük bir lidere, Hindistan'ın lideri dostum Başbakan Narendra Modi'ye teşekkürlerimi sunarım"cümlelerini kullandı. Konuşmaların ardından kalabalığı selamlayan Trump ve Modi uzun süre el ele yürüdü.

Hindistan Başbakan Modi'nin desteğiyle Trump'ın bölgedeki Hint asıllı seçmenlerin oylarını kazanmayı denediğine ilşkin iddialar gündeme etki ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;