Hillary Clinton 'Trump'ı Emekliye Sevk Etmeliyiz' Dedi

Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Berlinale Film Festivali'nde, kendisi hakkında hazırlanan belgeselin tanıtımında, "Esas zorunlu olan görevdeki başkanı emekliye sevk etmemizdir." İfadelerini kullandı.

25.02.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-17:26) Hillary Clinton 'Trump'ı Emekliye Sevk Etmeliyiz' Dedi

Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, seçmen olarak görevdeki ABD Başkanı Donald Trump'ın emekliye çıkarılması gerektiğini söyledi.

Clinton, Almanya'da devam eden Berlinale Film Festivali'nde, kendisi hakkında hazırlanan 4 bölümlük belgeselin tanıtımında bazı açıklamalar yaptı.

Seçimlerde, Demokrat Partinin adayının desteklenmesini talep eden Clinton, Demokratların adayının kim olacağını beklediklerini ve çıkan adayı destekleyeceklerini ifade etti.

Clinton, "Esas zorunlu olan görevdeki başkanı emekliye sevk etmemizdir." yorumunu yaptı.

"Bir sonraki ABD Başkanı olarak Beyaz Saray'da kimi görmek istediği" sorusuna ise Clinton, "Şu an orada olanı görmek istemediğim çok açık." cevabını verdi.

Eski Dışişleri Bakanı Clinton, ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein'ın, çok sayıda kadına tecavüz ve cinsel tacizde bulunduğu iddiaları üzerine yargılandığı davada suçlu bulunması kararını memnuniyetle karşıladığını kaydetti.

Clinton, Weinstein hakkında verilen kararın her şeyi anlattığını söyledi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal