12.05.2022-08:23 (Son Güncelleme:21.07.2023-17:24)


1

Hayatı

Hayatı

Hikmet Tuğsuz, 16 Kasım 1986 yılında dünyaya geldi. Ufak bir kasabada doğan ve büyüyen Tuğsuz, ilk okulda katıldığı bir yarışmayla sporla tanıştı ve bir daha bırakamadı. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezunudur. Tuğsuz 1,88 boyunda ve 93 kilodur. 2019 yılında Survivor'a katıldı.



2

Mesleği ne?

Mesleği ne?

Atletizm ile tanışan Survivor Hikmet, Milli Takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan'ın da yardımıyla decatlon branşına yöneldi. Uzun yıllar boyunca burada rekorları elinde bulunduran Survivor Hikmet, bu sürede şampiyon oldu. Bunun yanı sıra hentbol, futbol, triatlon ve voleybol gibi branşlarla da ilgilenmiş olan Hikmet Tuğsuz, üniversitenin ardından hem antrenörlük hem de sporculuk yapmaya devam etti.



3

Nereli?

Nereli?

Survivor’un dikkat çeken isimlerinden Hikmet Tuğsuz aslen Antalyalıdır. Uzun süre Antalya’da yaşayan Tuğsuz, eğitim için memleketinden ayrılmış sonrada İstanbul’a yerleşmiştir.



4

Bayram Ali Dede'ye saldırdı

Bayram Ali Dede'ye saldırdı

Telefonda DHA muhabirine açıklama yapan Bayram Ali Dede, "Hikmet Tuğsuz ve yanındaki arkadaşı öldürmek amacıyla geldiler. Hikmet Tuğsuz kafama kafama vurdu. Beni öldürmeye çalıştı" dedi. Hikmet ise "Beni tahrik etti" diyerek kendisini savundu.



5

Survivor All Star yolculuğu

Survivor All Star yolculuğu

Performansı ile dikkatleri üzerine çeken Haikmet, 2022 All Star kadrosunda yer alan isimler arasına girdi.



6

Hikmet'in skandalları

Hikmet'in skandalları

Bir sosyal medya kullanıcısı, yakaladığı detaya göre, ‘’Hikmet, Batuhan’ın puzzle parçalarını alırken zorlanması için yengeçleri parçaların üzerine ittiriyor.



7

Acun Medya’dan kimse de ’Sen ne yapıyorsun?’ demiyor. Gerçekten izleyiciler olarak artık sabrımız taştı.’’ açıklamalarında bulundu. Birçok sosyal medya kullanıcısı da bu ifadeleri destekleyince Acun Medya tarafından Hikmet’e karşı soruşturma başlatıldığı öğrenildi. İddialara göre yapım ekibi, kısa bir süre sonra Hikmet’i adadan göndermek için hazırlık yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr