11.10.2020-12:30 (Son Güncelleme:18.05.2024-18:13)


1

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya katılan Hikmet Karakurt, 125 bin liralık soruya doğru cevap vererek gündem oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu da sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Hikmet Karakurt’un başarısını tebrik eti.



2

Urfalı Hikmet Karakurt, Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya katıldı. 8 çocuklu bir ailenin en büyüğü olan 22 yaşındaki Karakurt, 125 bin lira değerindeki soruya doğru cevap vererek yarışmaya damga vurdu.



3

Karakurt, ‘1 dakikada ve 30 saniyede en fazla beton blok kırma rekorlarına da sahip olan Ali Bahçetepe tek seferde en fazla beton blok kırma rekorunu 2015'te kaç beton blok kırarak elde etmiştir?’ sorusunu doğru yanıtladı ve 250 bin liralık soruya geçmeye hak kazandı.



4

KARDEŞLERİNİN EĞİTİM MASRAFINI KARŞILAYACAK

KARDEŞLERİNİN EĞİTİM MASRAFINI KARŞILAYACAK

Yarışmadaki başarısıyla sosyal medyada gündem olan Karakurt, İmirzalıoğlu'nun ‘Kazanacağın ödülle ne yapacaksın?’ sorusu karşısında ise kardeşlerinin eğitim masraflarını karşılayacağını söyleyerek herkesi duygulandırdı.



5

‘UMUDUMUZ BAKİ KALACAK’

‘UMUDUMUZ BAKİ KALACAK’

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu da sosyal medya hesabında bir paylaşım yaparak Hikmet'in başarısı kutladı. Bakan Kasapoğlu, ‘Bravo Hikmet! Azim, sebat ve tevazu. Senin gibi gençler oldukça umudumuz baki kalacak’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr