Hidayet Türkoğlu: Kobe Bryant'a Karşı Oynamak Benim İçin Hep Özeldi

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, uzun yıllar karşılıklı oynadığı Kobe Bryant'ın ölümü ile ilgili üzüntülerini dile getirdi.

27.01.2020-09:23 - (Son Güncelleme: 27.01.2020-09:21) Hidayet Türkoğlu: Kobe Bryant'a Karşı Oynamak Benim İçin Hep Özeldi

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, uzun yıllar karşılıklı oynadığı Kobe Bryant'ın ölümü ile ilgili üzüntülerini dile getirdi.

Yaşanan helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Kobe Bryant’ın ölüm haberini alan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu üzüntülerini dile getirdi.

Hidayet Türkoğlu: karşılıklı oynadığı ve iyi diyalogları olduğunu ifade eden ve Kobe Bryant'ın ölümünün sonrasında kelimelerin boğazına dizildiğini söyleyerek ABD'de gerçekleştirilecek törenlere katılmak istediğini de söyledi.

"İnanın insan ne söyleyeceğini bilemiyor. Kelimeler tıkanıyor. Yakından tanıyan ve karşılıklı 15 yıl oynayan birisi olarak, çoğu zaman da iyi mücadele sergileyen insanlar olarak bu süreci kabullenmek kolay değil. O efsaneye karşı bir türlü kendi açımdan bir türlü başarı elde edememiştim. Ona karşı oynamak benim için hep özeldi. NBA finalinde daha da yakınlaşmamıza neden oldu. Diyaloglarımız artmıştı. Çok üzgünüm"
"Amerika'daki yakınlarımızla, avukatlarımızla, menajerlerimizle görüşüyoruz. Yapılacak törende ben de Amerika'da olmak isterim." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal