HGS fiyatları zam mı geldi, ne kadar oldu? 2024 HGS alt limit ücretlerine o tarihte zam geliyor

Özel bir banka tarafından müşterilere gönderilen mesajda Hızlı Geçiş Sistemi’nin (HGS) alt limit fiyatına zam geldiği belirtildi. Söz konusu mesajda zammın uygulanacağı tarih de belirtildi. Peki HGS fiyatları zam mı geldi, ne kadar oldu? İşte detaylar…

30.03.2024-11:23 - (Son Güncelleme: 30.03.2024-11:23)

Motorlu araçların köprü ve otoyollardan geçerken kullandığı Hızlı Geçiş Sistemi’ne (HGS) zam geldiği öğrenildi. Özel bir banka tarafından müşterilere gönderilen mesajda HGS al limit fiyatına yüzde 75 oranında bir zam geldiği belirtilirken zammın uygulanacağı tarih de belirtildi. Peki HGS fiyatları zam mı geldi, ne kadar oldu?

HGS fiyatları zam mı geldi?

Hızlı Geçiş Sistemi'nde (HGS) araçların otoyol ve köprülerden geçiş ücretlerinde zam yapıldı. Özel bir banka tarafından gönderilen mesajda, alt limitin yeni zamla 100 TL'den 175 TL'ye çıkarıldığı belirtildi. Bu zamın 3 Nisan'dan itibaren geçerli olacağı ifade edildi. Bankadan müşterilere gönderilen mesajda şu ifadeler yer aldı: 

HGS fiyatları zam mı geldi, ne kadar oldu? 2024 HGS alt limit ücretlerine o tarihte zam geliyor

"Değerli Müşterimiz, 1. sınıf HGS ürün/ürünlerinizle gerçekleştireceğiniz otoyol ve köprü geçişlerinizde bakiye yetersizliği yaşamamanız için alt limit ve otomatik yükleme tutarınızın 175 TL altında olması durumunda 03.04.2024 tarihinde 175 TL olarak güncellenecektir."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal