Hesap Ödeme Kavgasında Silahlar Çekildi

Bayrampaşa'da meydana gelen olayda, kimliği belirsiz iki kişi çorbacıda hesap ödeme mevzusu yüzünden garsonla tartışmaya başladı. Şahıslardan biri silahını çekerek önce garsona, daha sonra da etrafa ateş etti. Kurşun garsonun kafasını sıyırırken, garson hastaneye kaldırıldı. Şüpheli ise gözaltına alındı.

05.03.2020-09:36 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-11:33)

Olay, gece 03.30 sıralarında Bayrambaşa Yenidoğan Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi üzerinde bulunan bir çorbacıda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi çorbacıda yemek yedikten sonra hesap ödemek için garson A.S.'yi çağırdı.

İki kişi hesap konusu üzerine garsonla sözlü olarak tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte şahıslardan biri yanındaki silahı çıkartarak, garson A.S.'ye doğru ateş etti. Silahtan çıkan kurşun garsonun kafasını sıyırırken, hafif şekilde yaralanan garson olay yerine gelen ambulansla Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan garsonun sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan olayın ardından kaçan şüpheliler, kaçarken de sağa sola rastgele ateş etti. İş yerinde çalışanlar, şüphelilerin kurşunun bittiğini görünce peşlerinde koşmaya başladı. Kovalamaca sırasında Bayrampaşa Kaymakamlığında görevli bir koruma polisi, şüpheliyi yakaladı ve gözaltına aldı. Yakalanan şüpheli polis merkezine götürülürken, diğer şüpheli için yakalama çalışması başlatıldı. 

Olayın ardından çorbacıya gelen ekipler ise, iş yerinden ve çevreden delil topladı. Ekipler, güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal