Herkesin mutfağında var: Bu iki malzemeyle hazırlayacağınız karışımla enfeksiyondan kurtulun

Enfeksiyon özellikle kadınların sık sık karşı karşıya kaldıkları, sağlık sorunlarından biridir. Bu durum önüne geçilmediği zaman ciddi sağlık sorunlarına neden olur. Peki enfeksiyonu doğal yollarla önlemek mümkün mü? İşte detaylar…

20.04.2022-12:19 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-13:28)

Son yıllarda özellikle kadınlar arasında en çok şikayet edilen konulardan biri enfeksiyon. Beslenme şeklinden, soğuk algınlığına kadar birçok etkeni bulunan enfeksiyon, erken tedavi edilmezse ciddi sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Peki enfeksiyonu önlemek için ilaç kullanmak şart mı? Doğal yollarla enfeksiyondan kurtulamaz mıyız? İşte merak edilen soruların cevabı…

Enfeksiyonu ortadan kaldıran iki malzemeli doğal karışım 

Sizin için hazırladığımız iki malzemeli karışımla vücudunuz enfeksiyondan arınır, kansere neden olabilecek hücrelerin çoğalması engellenir ve sindirim sisteminin düzene girmesi sağlanır. Bunun için yapmanız gereken tek şey evinizde bulunan bal ve karbonattan şifalı bir karışım hazırlamak. 

Bal ve karbonat karışımı ne işe yarar?

Birçok alternatif tıp uzmanı, hazırlanan birçok ilacın içine karbonat eklendiğini belirtir. Bunun nedeni ise karbonatın doğal bir enfeksiyon öldürücü olmasıdır. Bu etki balla birleştiği zaman ise vücut için tam bir kalkan oluşturuyor. Peki ballı karbonat ne işe yarar? Gelin beraber bakalım.

-Çağımızın hastalığı olan kansere karşı önleyici kalkan görevi görür. 

-Her gün düzenli tüketilmeye başlandığı zaman, vücudun sinir ve sindirim sistemini korur.

-Vücuda gün boyu enerji verir.

-Her gün tüketildiğinde vücudun abur cubur yeme istediğini azaltır. 

-Kilo vermeyi kolaylaştırır. 

-İnsülin direncini dengeler. 

Ballı karbonat karışımı ne işe yarar?

Bal karbonat karışımı nasıl yapılır?

-1 yemek kaşığı bal

-3 yemek kaşığı karbonat

Hazırlanışı

Bir ay boyunca bal ve karbonatı karıştırarak günde 3 yemek kaşığı tüketin. Yemeklerden sonra ara öğünlerde yiyebilirsiniz. Düzenli kullanmaya özen gösterin. Karışımı yerken beslenmenize de çok dikkat etmeniz gerekecek. Şekerli besinlerden, kızartma çeşitlerinden ve asitli içeceklerden tamamıyla uzak durun. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal