Herkes bunu merak ediyor: Gizli Saklı dizisinin konusu ne? Uyarlama mı yoksa gerçek mi?

Yaz aylarının sevilen dizisi haline gelen Gizli Saklı yoğun ilgi görmeye devam ederken dizi hakkında uyarlama iddiaları gündeme geldi. İki polisin yaşadıklarını konu edinen Gizli Saklı dizisi gerçek mi, uyarlama mı? İşte detaylar...

07.07.2022-09:06 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-09:06) Herkes bunu merak ediyor: Gizli Saklı dizisinin konusu ne? Uyarlama mı yoksa gerçek mi?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi olan Gizli Saklı yaz ve gençlik projesi olarak izleyicilerle buluşurken ele alınan konunun uyarlama olduğu haberleri gündeme geldi. İzleyicinin dikkatini çeken uyarlama mı, gerçek mi soruları internet üzerinden sıklıkla araştırılırken merak edilen konularda gün geçtikçe artmaktadır. Peki, Gizli Saklı dizisi uyarlama mı, gerçek mi? 

Gizli Saklı konusu nedir? 

Gizli Saklı dizisinde ele alınan konu oldukça eğlenceli olurken iki sivil polisin de başından geçenleri mizaha dönüştürülmüştür. 

Naz karakteri, polis akademisinden yeni mezun olmuş, annesi ve dayısıyla yaşayan bir gençtir. 

Tarık Koşuoğlu, dizide mafya babasını canlandıran ve peşine polis teşkilatını takan tehlikeli isimdir.

Pamir, sivil polis olarak görev almasıyla merkezden gelen yetkiyle beraber Pamir ve Naz gizli göreve girerek evli bir çifti canlandırmak zorunda kaldılar. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal