06.03.2024-15:41 (Son Güncelleme:06.03.2024-15:41)


1

Nur Virali'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarına gelen ve hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.



2

Bazı bölümlerde ünlü sunucuya uzman isimler de eşlik ediyor. Nur Viral'e konuk olan Astrolog Nuray Sayarı bomba açıklamalarda bulundu. 'Cumartesi gecesine kadar bunlara dikkat' diyen Sayarı 'Ayva ritüeli' ile sosyal medyayı çalkaladı.



3

Nur Viral'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarına gelen Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor.



4

Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e konuk olan Astrolog Nuray Sayarı açıklamalarıyla sosyal medyayı salladı.



5

'Cumartesi gecesine kadar dikkat' diyen Nuray Sayarı 'Çarşamba gününden itibaren fevri olmamaya, kaygılı düşünceler içerisinde bulunmamaya özen gösterin' dedi.



6

Bolluk bereket, yeni iş kurma ve evlenmek için bir ritüel ismi veren Nuray Sayarı 'Ayvayı alın. Ayva ritüeli yapacağız' dedi. Nur Viral ise Sayarı'ya 'Ayvayı yiyecek miyiz bugün?'diye sordu. Ünlü astrolog kendisinde uyguladığı ritüelin detaylarını anlattı. Sayarı; 'Bir ayvayı alın. Önce niyet ediyorsunuz. Ayvayı ortadan ikiye bıçakla kesiyorsunuz. Ayırıyorsunuz ve içindeki çekirdekleri alıyorsunuz. Onları ahşap bir kabın içerisine yerleştiriyorsunuz üzerine su dolduruyorsunuz. Her bir çekirdeğe bir niyet yapabilirsiniz. 11 gün üzeri kapalı bir şekilde onu bekletiyorsunuz.



7

Sonra filiz verdiyse o çekirdekleri birer saksı içerisine tek tek o dilekleri dileyerek gömüyorsunuz. Filizi ağaca dönüşen zaten dileği olacaktır. Dönüşmeyen bir sonraki yıl tekrar yapabilir.' dedi. Astrolog Nuray Sayarı'nın bu ritüeli ise kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada; 'Hemen deneyeceğim', 'Denemek bedava' gibi yorumlar yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr