Herkes bu olayı konuşuyor: 2 kızının ölümünde şüpheli olan anne, üçüncü kızını öldürdükten sonra fotoğraf çekilmiş!

Yunanistan’da gündemi korkunç bir olay meşgul ediyor. 9 yaşındaki kızın ölümünün ardından yapılan otopside minik kızın vücudunda öldürücü seviyede ketamin olduğu tespit edildi. Söz konusu ketaminin doktorlar tarafından verilmediği öğrenilince açılan soruşturmada 33 yaşındaki anne Roula Pispirigou’nun tutuklanmasın karar verildi. Soruşturma çerçevesinde Pispirigou'nun hayatını kaybeden diğer çocuklarından alınan örnekler neticesinde diğer iki çocuğun da hayatını kaybetmesi şüpheli bulundu.

15.04.2022-10:29 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-10:29) Herkes bu olayı konuşuyor: 2 kızının ölümünde şüpheli olan anne, üçüncü kızını öldürdükten sonra fotoğraf çekilmiş!

Yunanistan, 9 yaşındaki küçük çocuğun ölümünün ardından ortaya çıkan korkunç olayla çalkalanıyor. 33 yaşındaki Roula Pispirigou'nun 9 yaşındaki kızı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Uzmanların yaptığı otopside kızın vücudundan öldürücü dozda' ketamin olduğu tespit edildi. Sonrasında yürütülen soruşturmada ketaminin doktorlar tarafından verilmediği bilgisi öğrenilince şüpheli şahıs olan anne tutuklandı. 9 yaşındaki kızın hayatını kaybetmesinden sonra başlatılan soruşturmada Pispirigou'nun hayatını kaybeden diğer iki çocuğundan alınan örnekler, bu iki ölümün de içerisinde şüphe barındırdığını ortaya koydu.

3 çocuğunu kaybetti

Yunanistan'da son 3 senede 3 kız çocuğunu kaybeden 33 yaşındaki Roula Pispirigou'nun 9 yaşındaki küçük kızı geçtiğimiz Nisan ayında hastanede tedavi altına alınmıştı. Küçük kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiş ve otopsi sonucunda vücudundan öldürücü miktarda ketamin olduğu saptanmıştı.

Ölümünden 20 dakika önce verilmiş

Küçük kızın vücudundan çıkan ketamin üzerine soruşturma başlatıldı. Söz konusu soruşturmaya göre küçük kızın bedenine ölümünden tam 20 dakika önce ketamin aktarıldığı tespit edildi. Sağlık görevlileri, küçük kızı ölümünden bir saat önce bir kontrole tabi tutmuş ve ketaminin herhangi bir doktorlar tarafından verilmediği öğrenildi.

Herkes bu olayı konuşuyor: 2 kızının ölümünde şüpheli olan anne, üçüncü kızını öldürdükten sonra fotoğraf çekilmiş!

Diğer çocuklarının ölümü de şüpheli bulundu

Anne Pispirigou'nun kendi kızını elleriyle zehirlemeden önce gülerek poz verdiği fotoğraflar bulunurken soruşturma çerçevesinde şüpheli kadın tutuklandı. Pispirigou kendisinin herhangi yanlış bir durumda bulunmadığını ortaya atarken iddia ederken hayatını kaybeden diğer iki kızından alınan örnekler, yaşanan bu ölüm olaylarının da şüpheli olduğunu gösterdi.

Çocukların ölümünden sonra çok üzüldü

Kızının çocuklarını çok sevdiğini aktaran Pispirigou'nun annesi, torunları hayatını kaybettikten sonra kızının çocuklarını kaybettiği için çok üzüldüğünü aktardı.

Eşini suçladı

Eşini suçlayan küçük kızın babası Manos Deslakali, 9 yaşındaki Georgina ile birlikte gömülen tabletin suç unsuru olabileceğini ifade ederek tabletin gömüldüğü yerden çıkarılmasını istedi. Bunun üzerine söz konusu tablet de inceleme altına alındı.

Öldürdükten sonra fotoğraf çektirmiş

Bununla beraber ortaya korkunç bir iddia daha atıldı. Buna göre söz konusu fotoğrafların annenin kızı zehirlemesinin ardından çektiği iddiası ortaya atıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal