Her Sabah Aynı Manzara! İstanbul'da Trafik Bir Klasik Haline Geldi

İstanbul'un klasiği haline gelen trafik sabah saatlerinde vatandaşların tepkisine sebep oldu. İBB yönetimine de tepki gösteren İstanbullular bu durumun biran önce çözüme kavuşması gerektiğini belirtti.

22.09.2021-12:51 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-13:01)

İstanbul'un birçok noktasında trafikte ve toplu taşıma araçlarında yoğunluk olduğu görüldü. Okullarında açılmasıyla yoğun olan İstanbul trafiği yoğunluğuna yoğunluk kattı. İşlerine giden vatandaşlar ve öğrenciler, servis, toplu taşıma, özel araçlarla trafikte yoğunluk oluşturdu.

CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki gösteren vatandaşlar sefer saatlerinde yapılan değişikliğe tepki gösterdi.

ÜLKE YİRMİ YIL ÖNCESİNE GİTTİ

Şirinevler'de işine gitmek için yola çıkan M.K, ''Ülke resmen bunlar iktidara geldiğinden beri yirmi yıl öncesine gitti. Sefer sayıları düşürüldü. Bunlar değil miydi 'Her şey çok güzel olacak' diyen...

Anadolu Yakası'nda D100 Kara Yolu Kartal, Maltepe ve Pendik'te trafik yoğunluğu saat geçtikçe daha da arttığı görülüyor. Maltepe'den Kadıköy yönüne trafiğin zaman zaman durma noktasına geldiği de görüldü. 

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Avrupa yönünde trafiğin adım adım ilerlediği görüldü. D100 Kara Yolu Zeytinburnu-Edirnekapı istikametinde yoğunluk yaşanırken Haliç Köprüsü Okmeydanı yönü akıcı olarak ilerliyor. Köprünün Edirnekapı istikametinde ise yoğunluk görülüyor. Dolmabahçe, Beşiktaş Meydanı, Ortaköy sahil yolu gibi ana arterlerde de trafik yoğunluğu gözleniyor. Şirinevler'deki üst geçidin altındaki otobüs durağında uzun yolcu kuyruğu oluştu. Metrobüs üst geçitlerinde de yoğunluk görüldü. İBB Trafik uygulamasına göre 09.00 itibarıyla kent geneli trafik yoğunluğu yüzde 56 olarak ölçüldü. İstanbul'da trafik yoğunluğu yaşanıyor. Avrupa Yakası D100 Kara Yolu ve TEM otoyolunda sabah erken saatlerden itibaren trafik yoğunluğu oluştu. Bazı metrobüs, otobüs ve tramvay duraklarında yolcu yoğunluğu gözlendi.


HER SABAH AYNI DURUM

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne doğru seyir etmekte olan A.Ş, ise bu duruma sinirlenerek, ''Rezillik diz boyu her sabah işe giderken bu durumu yaşıyoruz. Yolda görüyorum bazen duran İETT araçlarını bu nasıl bir yönetme şeklidir. Öncelik vatandaş olmalıdır, sonumuzu göremiyorum artık biran önce bu durum iyileştirilmeli sefer saatleri çoğaltılmalı en azından insanlar bir saate takılı kalmaz bizlerde işlerimize, evlerimize vaktinde ulaşırız.''


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal