Hepsiburada Cem Yılmaz yeni reklam filmi

Ünlü komedyen herkesin en çok tercih ettiği e-ticaret markası Hepsiburada reklam filminde oynadı. Eğlenceli senaryosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Cem Yılmaz, şarkı söyleyerek tüm Türkiye'ye Hepsiburadayı duyurdu. İşte ayrıntılar.

17.05.2022-22:12 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-22:12) Hepsiburada Cem Yılmaz yeni reklam filmi

Türkiye'nin tercih edilen e-ticaret markası olan Hepsiburada, bağımsız araştırma kuruluşu tarafından yapılan anketlere göre Cem Yılmaz'ın rol aldığı keyifli senaryosu ile reklam filmleri ülkemizde büyük beğeni kazandı.

Cem Yılmaz'dan hepsiburada tavsiyesi

Cem Yılmaz'ın yönettiği, senaryosunu kaleme aldığı ve rol aldığı reklam filminde, Cem Yılmaz konuklarına şarkı söyleyerek Hepsiburadayı tavsiye etmesi kurgulanmıştır. Reklam filmi, Cem Yılmaz'a Çinli ve Amerikalı misafirleriyle yemek yerken kendisine yöneltilen 'Hepsiburada'yı çok seviyorsunuz, neden?' sorusu ile reklam filmi başlar. Sorunun ardından komedyen Çince 'bunu Çince nasıl söyleyeceğim bilemiyorum' der ve hemen sonra 'Cancion Del Mariachi' şarkısını Hepsiburada 'ya uyarlayarak şarkı söylemeye başlar.

hepsi burada

Ünlü oyuncu, misafirlerine Hepsiburada 'nın güven farkının en önemli olduğunu vurgularken 'yarın kapında', 'kapıda iade' diyerek Hepsiburada hizmetlerinden söz eder. Cem Yılmaz'ın söylediği şarkıya misafirler ve restoranda ki insanlarda katılırlar, hep birlikte şarkıyı seslendirirler.

Cem Yılmaz reklam filminde 'Hepsi burada başlar' sözünü vurgular ve 'Türkiye'nin en çok tercih edilen e-ticaret markası' Hepsiburada'yı Türkiye'ye anlatır. 

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal