Henüz 16 yaşında: Efe Sarıkaya 3 büyüklerin radarında

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay’da forma giyen 16 yaşındaki savunma oyuncusu Efe Sarıkaya, gösterdiği performansla devlerin dikkatini çekti. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, genç oyuncunun transferi için çalışmalara başladı. Detaylar haberimizde...

24.09.2022-16:44 - (Son Güncelleme: 24.09.2022-16:44) Henüz 16 yaşında: Efe Sarıkaya 3 büyüklerin radarında

Süper Lig’de geçen sezo Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarında 90 dakika forma giyen Altay’ın 16 yaşındaki savunmacısı Efe Sarıkaya, gösterdiği performansla devlerin dikkatini çekti. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, genç oyuncunun transferi için çalışmalara başladı. 3 büyükler oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.

Efe Sarıkaya 3 büyüklerin radarında 

Spor Toto 1. Lig’de bu sezon sahaya çıkan en genç oyuncu olma unvanını taşıyan Efe Sarıkaya, şu ana kadar oldukça başarılı bir performansa imza attı.  Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transferi için çalışmalara başladığı 16 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda Altay’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Efe Sarıkaya

Altay’da futbola başlayan Efe, şubat ayında İzmir temsilcisi ile 2 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Son dönemde Cenk Özkaçar’ın Fransız ekibi Lyon’a ve Kazımcan Karataş’ın Galatasaray’a satışlarıyla gelir elde eden Altay, Efe’yi de parlatmayı hedefliyor. Efe Sarıkaya’nın bu sezonun genelinde göstereceği performansa göre daha önemli takımların da Altay’ın kapısını çalacağı tahmin ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal