Henry Onyekuru Süper Lig'e geri mi dönüyor? Onyekuru'nun menajerinden transfer açıklaması geldi

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan isimlerden biri olan Henry Onyekuru'nun transfer süreci merakla bekleniyor. Onyekuru'nun menajeri oyuncusunun İstanbul'a dönmek istediğini söyledi.

17.06.2022-09:53 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-09:53) Henry Onyekuru Süper Lig'e geri mi dönüyor? Onyekuru'nun menajerinden transfer açıklaması geldi

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezon öncesi başlayan transfer döneminde hareketli günler yaşanmaya başlandı.

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan isimlerden birinin de eski Galatasaraylı yıldız Henry Onyekuru olduğu geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Kartal Onyekuru'yu istiyor!

Valerien Ismael'in onay verdiği Henry Onyekuru transferi için Beşiktaş yönetimi oyuncunun menajeriyle temaslarını, pazarlıklarını sürdürüyor.


Menajerinden açıklama geldi

Henry Onyekuru'nun menajeri William D'Avila, oyuncusunun transferi ile ilgili olarak Radyaspor'a yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Onyekuru için görüştüğüm birkaç kulüp var. Bunlardan biri İstanbul'dan, biri İstanbul dışından. Onyekuru, İstanbul'a dönmek istiyor. İlerleyen zamanda kendisini nerede izleyeceğimiz netleşecek. ' ifadelerini kullandı.

Henry Onyekuru'nun kariyeri

Galatasaray'da ilk macerası İngiltere Premier Lig ekibi Everton'dan 2018-2019 sezonunda kiralık olarak kadroya katılması ile başlayan Henry Onyekuru, kiralık sözleşmesinin bitiminin ardından Everton'a geri dönmüş ve Fransız ekibi Monaco'ya tam tamına 13.5 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında transfer olmuştu.

Fransız ekibi Monaco'dan 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında tekrardan Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray'a kiralanan Nijeryalı oyuncu Henry Onyekuru, sarı kırmızılı ekip ile 3 ayrı dönemde kiralık olarak forma giymişti.

Galatasaray formasıyla geçirdiği 3 ayrı dönemde toplamda 71 karşılaşmada forma şansı bulan Henry Onyekuru, bu karşılaşmalarda 22 gol ve 12 asistlik bir kaktı sağlayarak bir kanat oyuncusu olmasına rağmen skora ciddi bir katkı sağlamıştı.

Ayrıca Henry Onyekuru, 2018-2019 sezonunda Galatasaray forması ile Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluklar yaşamıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal