Hem Galatasaray hem de Beşiktaş anlaşmaya vardı: Halil Dervişoğlu devleri karşı karşıya getirdi

Milli futbolcu Halil Dervişoğlu’nun dün Beşiktaş ile 4 yıllık anlaşmaya vardığı ifade edilmişti. Ancak alınan son bilgilere göre 23 yaşındaki forvet, eski takımı Galatasaray’a transfer olmak üzere. İşte detaylar...

15.07.2023-12:20 - (Son Güncelleme: 15.07.2023-17:26)

İngiliz ekibi Brentford’da forma giyen milli futbolcu Halil Dervişoğlu’nun dün Beşiktaş ile 4 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. İddialara göre siyah beyazlılar 23 yaşındaki milli futbolcu için Brentford’a 600 bin euro artı sonraki satıştan yüzde 25 pay verecekti. Ancak bugün alınan bilgiler ise yeni bir transfer çalımı şeklinde yorumlandı.

Çok sayıda spor muhabirinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara göre, Halil Dervişoğlu, Beşiktaş ile değil eski takımı Galatasaray ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. 

Halil Dervişoğlu

Erden Timur’dan gizli operasyon

Burhan Can Terzi’nin iddiasına göre Erden Timur gizli bir operasyon ile Halil Dervişoğlu transferini bitirdi.

Beşiktaş’ın telefonlarına yanıt vermedi

Dün Beşiktaş ile anlaştığı söylenen Halil Dervişoğlu, İstanbul için uçak biletlerini aldırmıştı. Ancak 23 yaşındaki milli yıldızın geceden bu yana siyah beyazlı yöneticilerin telefonlarına yanıt vermediği belirtilirken, oyuncunun babası Muzaffer Dervişoğlu’nun oğlunun Galatasaray’a transferi için kilit rol üstlendiği kaydedildi.

Galatasaray’ın Halil Dervişoğlu transferini kısa sürede açıklaması bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal