Hem emekli hem çalışan hem işsizler faydalanabilecek! 10.000 TL ödeme için T.C. kimliğinizi göstermeniz yeterli

Hem emeklilerin hem çalışanların hem de işsizlerin faydalanabileceği 10.000 TL nakit ödeme desteği duyuruldu. Garanti BBVA tarafından 10.000 TL nakit ödeme verilecek.

11.04.2024-11:56 - (Son Güncelleme: 11.04.2024-11:56) Hem emekli hem çalışan hem işsizler faydalanabilecek! 10.000 TL ödeme için T.C. kimliğinizi göstermeniz yeterli

Garanti BBVA tarafından 81 ildeki vatandaşların yüzlerini güldürecek ihtiyaç kredisi kampanyasına imza atıldı. Kredi kampanyası doğrultusunda Garanti BBBA müşterisi olan vatandaşlar 10.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisinden faydalanabilecek. Faiz ödemesinin olmadığı bu kredi fırsatından emekli vatandaşlar, çalışanlar ve işsizler 5 dakika içerisinde hesaplarını alabilecek. Sizler de hemen Garanti BBBA müşterisi olarak yeni duyurulan ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilirsiniz. 

6 ay vadeyle 10.000 TL nakit ödemeniz hazır

Garanti BBVA tarafından sunulan 10.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisi kapsamında vade oranı da belli oldu. 6 ay vadeli şekilde sunulacak olan bu ihtiyaç kredisinden Garanti BBVA müşterisi olan vatandaşlar faydalanabilecek. Yeni müşteri, eski müşteri fark etmeksizin 10.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisi anında hesaplara yatırılacak. Sizler de bayramda 10.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisine sahip olmak istiyorsanız; daha fazla beklemeden en yakın Garanti şubesine gidebilir ya da mobil bankacılık üzerinden müşteri olma fırsatını yakalayabilirsiniz. Dakikalar içerisinde açacak olduğunuzu Garanti BBVA müşteri hesabıyla 10.000 TL tutarındaki kredi fırsatına başvurmanız mümkün. Çekecek olduğunuz krediyi 6 ay vadeli şekilde rahat rahat düşük tutarlarda geri ödeyebileceksiniz. 

Hem emekli hem çalışan hem işsizler faydalanabilecek! 10.000 TL ödeme için T.C. kimliğinizi göstermeniz yeterli

Kredide faiz ödemesi devri geride kaldı

                                                      Garanti BBBA tarafından sunulan 10.000 TL değerindeki ihtiyaç kredisini kapsamında faiz ödemesi de yok. % SIFIR faiz imkanı ile 6 ay vadeli şekilde çekecek olduğunuz ihtiyaç kredisi tek şart sonrasında hesabınıza yatacak. Bu şart ise banka müşterisi olmak olarak belirlendi. Sizler de banka müşterisi olarak, Garanti BBVA’dan 10.000 TL değerindeki ihtiyaç kredinizi çekebilirsiniz. Bayramdaki acil ihtiyaçlarınızı faizsiz krediyle halledebilir, daha sonra 6 ay vadeyle rahat rahat kredinizi ödeyebilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal