25.01.2023-09:18 (Son Güncelleme:25.01.2023-09:18)


1

Helin Kandemir kimdir?

Helin Kandemir kimdir?

Helin Kandemir, 2 Haziran 2004 yılında doğmuştur. Reklam, sinema ve dizi oyuncusudur. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Helin Kandemir, 2018 yılında ekranlara gelen Bir Damla Gözyaşı dizisinde Elif Yürekli karakterini canlandırdı.



2

Daha sonra Bitmeyen Hikaye, Kollama, İsimsizler adlı yapımlarda rol almıştır. Bu dizide Pelin Akıncı karakterini oynamıştır. Minik yıldız Helin Kandemir oyunculuğun yanı sıra reklam filmlerinde de rol almıştır. Yörem Sucuk ve Yörem Zeytin oynadığı reklamlardan bazılarıdır.



3

2020 yılınca Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Hakan Muhafız dizisinde rol alırken aynı sezon Doğduğun Ev Kaderindir projesinde de yer aldı. Duy Beni dizisi ile izlediğimiz Kandemir, yeni çekilecek olan Bihter projesinde ise Nihal karakterini canlandıracak.



4

Hazal Kaya’dan yeni Nihal için ilk yorum

Hazal Kaya’dan yeni Nihal için ilk yorum

Geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci’nin programına konuk olan Hazal Kaya, Bihter adı ile yeniden çekilecek olan Aşk-ı Memnu dizi hakkında konuştu. Güzel oyuncu, dizinin yeniden çekilmesini merakla beklediğini belirtirken, dönem işi olması tahmin edilen projede Nihal karakterini kimin canlandıracağını merak ettiğini ifade etmişti.



5

Kaya’nın açıklamalarının ardından Nihal’i genç oyuncu Helin Kandemir’in oynayacağı kesinleşti.



6

Helin Kandemir'in rol aldığı diziler ve filmler

Helin Kandemir'in rol aldığı diziler ve filmler

Kollama İnsan Aldandı Kız Kardeşler Azizler Ötesiz İnsanlar



7

İsimsizler -(Pelin Akıncı) Bir Litre Gözyaşı -(Elif Yürekli) Hakan : Muhafız -(Ceylan) Doğduğun Ev Kaderindir -(Dilara/Kibrit) Kağıt Ev -(Cemre) Duy Beni

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr