Helen McCrory Hayatını Kaybetti!

Harry Potter ve Peaky Blinders gibi yapımlarla tanınan dünyaca oyuncu Helen McCrory, 52 yaşında yaşamını yitirdi. Ünlü aktris kanserle savaşıyordu!

17.04.2021-09:28 - (Son Güncelleme: 17.04.2021-09:28) Helen McCrory Hayatını Kaybetti!

Harry Potter serisinde canlandırdığı Narcissa Malfoy ve Peaky Blinders dizisinde hayat verdiği Polly Gray karakterleriyle tanınan Helen McCrory, kanserler verdiği savaşa yenildi ve 52 yaşında yaşamını yitirdi. 

Ölüm haberini yıldız oyuncunun eşi Damian Lewis verdi. 2007 yılından bu yana evlilikleri devam eden ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Damian Lewis, ölüm haberini sosyal meyda hesabı üzerinden sevenlerine duyurdu!


Kocası Damian Lewis, Twitter'dan yaptığı açıklamada ‘Kanserle kahramanca bir savaştan sonra, adı Helen McCrory olan bu güzel ve güçlü kadının, arkadaşları ve ailelerinden gelen bir sevgi dalgasıyla çevrili olarak evinde huzur içinde öldüğünü duyurmaktan üzüntü duyuyorum. Yaşadığı gibi öldü. Korkusuzca. Tanrı biliyor ki, onu çok sevdik ve ona sahip olduğumuz için ne kadar şanslı olduğumuzun farkındayız. Çok güçlü bir şekilde parladı. Şimdi gökyüzüne git, Little One, ve teşekkür ederim’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal