Hedef Belli! Yaz Sezonunu Yasaksız Geçirmek

Kademeli normalleşmenin nasıl olacağı merak konusu oldu. Koronavirüs sürecinde sık sık bakanlarla iletişime geçen ve aldığı bilgileri sosyal medyadan yayınlayan gazeteci Candaş Tolga Işık, hükümetin belirlediği hedefte yaz planını aktardı.

15.05.2021-09:26 - (Son Güncelleme: 15.05.2021-13:12) Hedef Belli! Yaz Sezonunu Yasaksız Geçirmek

Yaz sezonunu kısıtlamasız geçirmek artık hayal değil. Normalleşmenin nasıl olacağıyla ilgili paylaşım yapan gazeteci Işık, ‘Akşam ve hafta sonu kısıtlamaları devam edecek gibi. Ama hedef, yaz sezonunu mümkün olan en yasaksız haliyle geçirebilmek’ ifadelerine yer verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapılan açıklamalar sonrası gözler ilk Kabine toplantısına çevrildi. Kulislerde, kademeli normalleşmenin nasıl olacağı konuşulurken, akşam sokak kısıtlamasının devam edeceği düşünülüyor. 

EĞİTİM UZAKTAN OLACAK 

Bunun yanı sıra eğitimin eylül ayına kadar uzaktan devam edeceği, esnafın ise çeşitli önlemler eşliğinde açılacağı konuşuluyor. 

‘YAZ HEDEFİ BELLİ’ 

Konuyla ilgili bir iddia da gazeteci Candaş Tolga Işık'tan geldi. Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Hükümet, 17'sinden sonrası için yasakları haziran başına kadar kademeli bir şekilde kaldırmayı planlıyor. Akşam ve hafta sonu yasakları mayısta da yeni bir planlamayla devam edecek gibi görünüyor. Ama yaz için hedef sezonu mümkün olan ‘en yasaksız haliyle geçirebilmek’ ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal