HDP'ye üye olan kurtlar vadisi oyuncuları kimler? Hangi rolde oynadılar? Eren Eyllül'ün gerçek ismi ne? Kerem Fırtına kimdir nerelidir?

Kurtlar Vadisi'nde Eren Eylül karakterini canlandıran Kerem Fırtına, HDP'nin 5. Olağan Büyük Kongresi'nde Danışma Kurulu'na girdi.Geçtiğimiz günlerde eski HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile bir araya gelen Kerem Fırtına’ya teklif götürüldü

05.07.2022-15:49 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-17:58) HDP'ye üye olan kurtlar vadisi oyuncuları kimler? Hangi rolde oynadılar?  Eren Eyllül'ün gerçek ismi ne? Kerem Fırtına kimdir nerelidir?

Ekranların en çok izlenen dizilerinden olan Kurtlar Vadisi'nde Eren Eylül karakteri ile kamera karşısına geçen Kerem Fırtına geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşım mı tüm gözleri üzerinde topladı. Diyarbakır Girişimci Merkezin’de düzenlenmiş olan Diyarbakır Sinema Buluşması"na katılan Kerem Fırtına, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'la bir fotoğraf  paylaştı.

Kerem Fırtına paylaşımıyla dikkat çekti 

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'la bir araya gelen Kerem Fırtına bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımın altına "Ne diyebilirim ki. Buluşmaların en kıymetlisi" ifadelerini yazdı. Katıldığı buluşmada Kürt sorununa çözüm bulmak isteyen isimler arasında yer alan Kerem Fırtına’ya teklif  götürüldü. 

HDP'ye Üye Olan Kurtlar Vadisi Oyuncusu Kim

Kerem Fırtına kimdir?

23 Eylül 1981 tarihinde İstanbul'da doğan Kerem Fırtına, ilkokul ve ortaokulu İstanbul'da okudu. Liseye başladığı yıllarda tiyatro ile ilgilenen Kerem Fırtına, oyuncu okulunda çeşitli rollerde yer aldı. 1999'da Kenan Evren Anadolu Lisesi'ni  tamamlayan Fırtına, daha sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Şahika Tekand Studio Oyuncularından 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. 

Radyo tiyatrosu yapan Kerem Fırtına, bir arkadaşının oyunculuk başvurusuna eşlik etmesi ile bir anda kendisini Kurtlar Vadisi dizisinde buldu. Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz ile tanışan Kerem Fırtına daha sonra Osman Sınav ile de tanıştı. 

2000 yılında TRT de yayınlanan Martılar ve İstanbul adlı televizyon filminde yer alan Kerem Fırtına, filmin senaryo asistanlığını da yaptı. Üvey baba isimli dizinin son bölümünde yer alan Fırtına, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Eren Eylül karakteri ile çıkış yaptı. 

 2015 yılına geldiğimizde ise reyting rekorları kıran Karadayı dizisinde Savcı Adnan rolünde karşımıza çıkan Fırtına,  ekranların tanınan yüzü haline geldi. Kiralık Aşk dizisinde İsmail karakteri ile kamera karşısına geçen Kerem, Pana Film'de oyuncu ve cast direktor asistanı olarak çalışmaktadır.

Kerem Fırtına HDP'ye Üye Oldu

Kerem Fırtına hangi dizi ve filmlerde rol aldı? 

Esrarlı Gözler

Üvey Baba 

Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi Terör

Kollama

Bu Kalp Seni Unutur mu?

Kiralık Aşk

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi

Son Çıkış

Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi

Karadayı

Aşk Ağlatır

Fatmagül'ün Suçu Ne?

Konak

Oda

Martılar ve İstanbul

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal