HDP'li Vekil İsrail'in Mescid-i Aksa'ya Saldırısını Türkiye’ye Bağladı

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya rezalet bir paylaşım yaptı. İsrail polisinin Mescid-i Aksa'daki cemaate saldırısıyla ilgili bir haberini paylaşan Kaya, sosyal medya hesabından ‘Türkiye'yi kıskanıyor’ ifadelerini kullandı.

08.05.2021-15:23 - (Son Güncelleme: 08.05.2021-15:23) HDP'li Vekil İsrail'in Mescid-i Aksa'ya Saldırısını Türkiye’ye Bağladı

HDP’nin gündeme gelen rezalet olaylarından bir yenisi daha yaşandı. Katil İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'da cemaate saldırdı. Tüm dünyanın gözü önünde yapılan vahşice saldırıda 205 mazlum yaralandı. 

HDP'Lİ VEKİLDEN SKANDAL PAYLAŞIM 

Sosyal medyada çok konuşulan kanlı saldırıyla ilgili HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'dan rezalet bir paylaşım geldi. Sosyal medyadan Mescid'i Aksa'da cemaate saldırı haberini ‘Türkiye'yi kıskanıyor’ notuyla paylaşan Kaya, Türkiye'deki camilere saldırılar yapıldığı yönünde algı oluşturmaya çalıştı. 

TEPKİ GÖSTERDİLER 

Katil İsrail'i kınamak yerine Türkiye'yi suçlayan HDP'li Kaya'nın bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum aldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı paylaşımında dolayı HDP'li vekile tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal