Haziran 2022 Netflix'te yayınlanacak dizi ve filmler

2022 Haziran ayı içerisinde Netflix'te neler yayınlanacağı, İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Dizi ve film izlemeden keyif alan kişiler için haziran ayı listelerini hazırlamış bulunmaktayız. Peki, Haziran 2022 Netflix'te yayınlanacak dizi ve filmler nelerdir? Merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

30.05.2022-22:52 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-22:52) Haziran 2022 Netflix'te yayınlanacak dizi ve filmler

2022 Haziran ayı içerisinde Netflix'te neler yayınlanacağı, İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Dizi ve film izlemeden keyif alan kişiler için haziran ayı listelerini hazırlamış bulunmaktayız. 

Netflix

Haziran 2022 Netflix'te yayınlanacak dizi ve filmler nelerdir?

Henüz net bir tarihe sahip olmayanlar ; 

Glamour Girls (2022) – Nollywood draması.

Sonic Boom (Sezon 1) – Çocuk animasyon dizisi.

Lunana: A Yak in the Classroom (2019) – Bhutan’ın başkentinde büyükannesi ile beraber hayatını devam ettiren hevesli bir şarkıcının, Avustralya'ya taşınmak için vize almayı hayal etmektedir.

1 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Anchorman: The Legend of Ron Burgandy (2004) – Will Ferrell 1970 yıllarında karizmatik bir haber spikeri olarak rol almaktadır, ama en iyi köpek saltanatı yeni bir işe alınır alınmaz son bulacağa benziyor.

Dear John (2010) – Netflix’te sürekli tekrar olarak yayınlanmaya devam ediyor. İzleyicilerle tekrardan buluşacak olan romantik film'de Channing Tatum ve Amanda Seyfried’in başrollerini paylaşıyor.

Dumb and Dumber (1994) – Jim Carrey ve Jeff Daniels, Aspen’e  beraber yolculuk yapmaya çıkacak olan 2 sevimli moronu canlandıracak.

Edge of Seventeen (1998) – 1984’te okulun kapanmasına son gün kala bir genç kişisinin cinsellik ile ilgili başa çıkma sorununu alıyor. Bu genç arkadaşlarıyla beraber olmanın yanı sıra kendi başına eşcinsel olmanında başa çıkmasını gösterecek.

Eraser (1996) – Warner Bros. Pictures’dan Arnold Schwarzenegger’in başrolünde oynamış olduğu aksiyon ve gerilim filmi gelecek.

Karanlık Materyalleri: Altın Pusula (2007) – Daniel Craig, paralel bir evrende geçecek olan bu ailenin hikayesinin başlığını taşımaktadır. 

Iluzja / Illusion (2022) – Polonyalı drama filmi, genç bir kızın ortadan kaybolmasının ardından annesi nerede olduğunu bulmak için soruşturma başlatıyor.

Lean on Me (1989) – Acımasız olan bir öğretmen, çürümeye devam eden bir şehir içi okulunun müdürü olarak göreve atanmaktadır.

Léon: The Professional (1994) – Luc Besson’un bir kızın bir suikastçı ile arasında yaşanacak olan ilişkiyi konu alacaktır. 

Life as We Know It (2010) – Katherine Heigl ve John Duhamel’in başrollerinde yer aldığı Rom-com.

Mission Impossible Film Koleksiyonu

Mission: Impossible

Mission: Impossible II

Mission: Impossible – Ghost Protocol

Mr. Bean’s Holiday (2007) – Rowan Atkinson’ın çıktığı tatilde salak rolünde İngiliz’i oynamış olduğu uzun metrajlı film olarak geçmektedir.

National Lampoon’s Christmas Vacation (1989) – Griswold ailesiyle beraber büyük bir noel planı yapmaktadır. Ama yapmış olduğu bu plan istediği gibi gitmeyerek felaketle sonuçlanacaktır.

Soul Plane (2004) – Snoop Dogg’un oynamış olduğu komedi. MGM’den.

Steel Magnolias (1989) – Yerel bir kuaförde çalışmayı planlayarak başka bir şehre taşınacak olan genç bir güzellik uzmanının hakkında olacak komedi klasiği yaşanacaktır. Dolly Parton’a sahiptir.

The Amazing Spider-Man (2012) – Andrew Garfield’ın ağ fırlatan süper kahramanın ilk girişi olacak. Bu girişte Peter Parker’ın The Lizard’a karşısında durduğunu görmüş olacağız.

The Boy (2016) – Gerçek boyutlarda olan bir bebeğe bakmak zorunda kalan Amerikalı bir dadının hakkındaki korku işlenecek.

The Departed (2006) – Leonardo DiCaprio ve Matt Damon’ın başrollerinde yer almış olduğu seç ve gerilim filmi olarak izlenecek. 

The Fighter (2010) – Boksör Micky Ward hakkında yapılmış olan biyografik film. Başrollerini Mark Wahlberg ve Christian Bale paylaşmaktadır. 

Komşu Kız – Bunun hangi başlıkta olacağı henüz belli değildir.

The Hurt Locker (2008) – Jeremy Renner bomba imha ekibinde yeni atanmış olan çavuş rolünde geçmektedir.

The Players Club – Bunun hangi unvanda olduğu henüz belli olmamıştır.

Titanik (1997) – James Cameron’ın talihsiz R.M.S. Titanik.

Troy (2004) – Truva’ya yapılmış  olan saldırının konu olarak alınan tarihi destek olarak geçmektedir. Başrolünde ise Brad Pitt yer almaktadır.

Vegas Vacation (1997) – Griswold’ları 4. tatillerinde gören Chevy Chase komedisi.

We Die Young (2019) – Jean-Claude Van Damme’ın oynamış olduğu bu aksiyon suç dramasını Lior Geller yönetmektedir. Bir çete tarafınca 14 yaşında olan çocuk kaçırılmaktadır. 

We Are Marshall (2006) – McG, Matthew McConaughey’nin oynamış olduğu spor dramasını yönetmektedir. Yıkıcı bir uçak kazasından sonra bir futbol takımını çalışır vaziyette tutmayı planlamaktadır. 

Netflix

2 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

#ABTalks (Sezon 2) – Anas Bukhash’ın çeşitli A-listers ile röportajlarda ev sahipliğini yapmış olduğu YouTube şovu olacaktır.

Bashar Shorts (Sezon 1) – Teknolojinin gelecekteki yaşantımızda hakimliğini ele alan Suudi bilim kurgu dizisi olarak geçmektedir. Black Mirror’ı düşünün.

Borgen: Power and Glory (Sezon 1) – Danimarkalı siyasi gerilim dizisi olarak geçen dizinin yayınlanacak olan 4. sezonu 

Change Days (Sezon 1 – Haftalık Yeni Bölümler) – Jang Do-youn, Yang Se-chan ve Code Kunts’un oynamış olduğu Kore gerçeklik dizisinde, ayrılmayı düşünen gerçek çiftlerin, ilişkilerini düzeltmek amacıyla yapacak oldukları romantik bir kaçamak hakkındaki detaylar.

Detak / Heartbeat (2020) – Endonezya da gizemli bir gerilim filmi.

Plastic Island / Pulau Plastik (2022) – Endonezya’da olan plastik kirlilik ile yapılan mücadeleyi konu alan belgesel.

Story Of Dinda: Second Chance of Happiness (2021) – Bir kitaptan uyarlanmış olan Endonezya filmi.

The DUFF (2015) – Mae Whitman ve Bella Thorne’un oynamış olduğu Rom-com.

3 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

As The Crow Flies (Sezon 1) – Hayatının altüst olmasının yanı sıra kariyerinde yapılan sabotelere karşı sadece izleyen bir haber sunucusunu konu alan bir Türk dizisi olacaktır.

Floor is Lava (Sezon 2) – Yarışmacıların zemine dokunmalarının izni olmadığı, parkurların ise mücadele ederek geçilmesi gerektiği bir oyun gösterisi.

Interceptor (2022) – Matthew Reilly, dünyayı kurtarmak için çaba sarf eden, ordu kaptanının konusu ele alınmaktadır. Aksiyon filmidir.

Legacies (Sezon 4) – CW’nin The Originals’ın doğaüstü spin-off serisindeki son sezon.

Mr. Good: Cop or Crook? (Sezon 1) – Norveçli belgesel dizisi, ülkenin en iyi polisleri olarak nam salmış olan, ayrıca uyuşturucu kaçakcısı olarak düşünülen bir polis hakkında konu geçmektedir. 

Surviving Summer (Sezon 1) – Okuldan atılmış olan ve Avustralya dünyasındaki sörf başkentine gidecek olan New Yorklu bir genç hakkında olan Avustralyalı aile dizisi olarak geçecek.

The Perfect Mother (Sezon 1) – Kızının karışmış olduğu bir cinayetin ortaya çıkması için elinden geleni yapan annenin hakkındaki konuları kitap olarak yapılan Fransız dizisi.

Two Summers (Sezon 1) – Belçika'ya, lüks bir tatil yapmak için tekrardan bir arada olacak olan genç bir grup arkadaşların hakkında yapılan bir dizi. Ama geçmişte yaşadığı travmalar boyunca bir rol oynanacak.

Netflix

5 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Straight Up (2019) – James Sweeney bu aşk filmini romantizmi yaşamadan yazıp yönetmektedir.

6 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Action Pack (Sezon 2) – Çocuk animasyon serisi.

Bill Burr Presents: Friends Who Kill (2022) – Netflix is ​​a Joke Festival – Burr’ın küratörlüğünü yapmış olduğu,  stand-up’ların yer almış olduğu vitrin.

7 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

That’s My Time with David Letterman (Bölüm 1) – Netflix is ​​a Joke Festival – 6 bölümün her birinde, 5 dk'lık  bir stand-up seti ve Letterman ile muhabbette dahil olacak şekilde bir komedyenin öne çıkmasını izlenecek. 

8 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Baby Fever (Sezon 1) – Bir kadın doğum doktorunun hayatınından hariç, tanışmış olduğu ve tedavilerini yaptığı müşterileri ile etrafında dönecek olan, Danimarkalı romantik komedi dizisi.

El paseo 6 (2021) – Kolombiyalı komedi filmi.

Gladbeck: The Hostage Crisis (2022) N – Alman gerçek işlenmiş olan suç belgeseli.

Hustle (2022) – Başrolünde Adam Sandler’ın oynamış olduğu, kendisini tekrar iyi kitaplara geri olarak döndürecek ve kariyerinde tekrar başlamasına yardımcı olacak olan sokak oyuncusunu keşfetmiş olan basketbol izci hakkında yapılan spor filmi.

Keep Sweet Pray and Obey (Sınırlı Dizi) N – Warren Jeffs hakkında çekilmiş olan gerçek suç belgesel dizisi, İsa Mesih’in Son Zaman Azizleri Fundamentalist Kilisesi’nde üst sıralarda yükselmektedir.

9 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Rhythm + Flow Nouvelle Ecole (Sezon 1) – Rap yarışması serisindeki yeni Fransız yan ürünü.

Stand Out: An LGBTQ+ Celebration (2022) – Netflix is ​​a Joke Festival – Bu zamana kadar yapılmış olan en büyük LGBTQ + çizgi roman buluşması.

10 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Breaded Life (2021) – Nollywood filmi.

Closet Monster (2015) – Yaratıcı ve azimli bir gencin, yaşadığı şehirden ve karışık çocukluğundaki anılardan kaçmak için çaresizliği ele alınmıştır.

Chickenhare and the Hamster of Darkness (2022) – Cesur bir genç hayvan kaşifi, açgözlü amcasının önceden patileri bulamasın diye, ondan önce güçlü bir eseri çıkarmak adına 2 güvenilir arkadaşıyla bir araya gelecektir.

Dirty Daddy: A Tribute to Bob Saget (2022) – Bob’un ailesi ve arkadaşlarıyla beraber komedideki yaşamının bir kutlamasıdır.

Breaded Life (2021) – Nollywood filmi.

First Kill (Sezon 1) – Genç bir vampir, vampir avcısına aşık olacaktır. Korku ve gizem bir arada olacak.

Intimacy (Sezon 1) – Bir seks skandalıyla alakalı olan İspanyol draması. Başrollerinde Itziar Ituño, Verónica Echegui, Patricia López Arnaiz, Ana Wagener ve Emma Suárez oynamaktadır.

Top Gear (27 ve 28. Sezonlar) – BBC’nin otomobil şovu Netflix’e beraber sonunda geri geldi.

Trees of Peace (2022) – Kırılmaz bir dostluk kuracak olan farklı geçmiş hayatlarına sahip 4 kadın hakkında yer alan drama.

Peaky Blinders (Sezon 6) – Cillian Murphy’nin oynamış olduğu BBC tarihi dizisinin 6. ve son sezonu. 

Vice (2018) – Adam McKay, Christian Bale’in canlandırmış olduğu Dick Cheney’nin bu tarihi biyografisini yönetiyor.

11 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Amy Schumer’s Parental Advisory (2022) – Netflix is ​​a Joke Festival – Netflix, Schumer küratörlüğünde stand-up’ların yer aldığı bir yapım.

NETFLİX 12 HAZİRAN 2022

That’s My Time with David Letterman (Bölüm 2) – altı bölümün her biri, 5 dakikalık bir stand-up seti ve Letterman ile sohbet de dahil olmak üzere bir komedyeni öne çıkarıyor.

NETFLİX 13 HAZİRAN 2022

Charlie’s Colorforms City (Multiple New Seasons) – Charlie’nin farklı şekiller kullanarak eğlenceli hikayeler yarattığı ve yardımınıza ihtiyacı olduğu çocuk animasyon serisi.

Pete Davidson Presents: The Best Friends (2022) – Netflix is ​​a Joke Festival – Davidson’ın ev sahipliğinde ve küratörlüğünde çok komik özel bir yapım.

Who We Are: A Chronicle of Racism in America (2021) – Emily ve Sarah Kunstler’ın Amerika’da sistematik ırkçılık üzerine belgeseli.

NETFLİX 14 HAZİRAN 2022

Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live (2022) – Lily Tomlin ve Jane Fonda, tamamı kadınlardan oluşan bir komedyen dizisini tanıtıyor.

Jennifer Lopez: Halftime (2022) – Jennifer Lopez’in hayatı ve kariyeri hakkında belgesel.

The Mole (Sezon 3-4) – Reality serisinin yeni sezonları.

15 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Centauro (2022) – Uyuşturucu kuryeliği yapmış olan bir süper motosiklet yarışçısının hakkındaki İspanyolca gerilim filmi.

Front Cover (2016) – Bu LGBTQ+ romantik filmini Ray Yeung yazıp yönetmektedir.

God’s Favorite Idiot (Sezon 1) – Melissa McCarthy ve Ben Falcone’un başrolünde yer aldığı yeni iş yeri komedi dizisi.

Heart Parade (2022) – Polonya filmi.

Iron Chef: Quest for an Iron Legend (Sezon 1) – Yemek pişirme yarışmasının serileri.

Maldivas (Sezon 1) – Bir apartman dairesine yeni taşınmış olan ve tuhaf sakinler ile bağlantı kurmaya çalışan, genç bir kadın hakkında Brezilya Portekizcesi komedi dizisi.

The Wrath of God (2022) – İspanyolca gerilim filmi.

Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet (Sınırlı Dizi) – Brian Knappenberger’den internetin karanlık yüzüyle ilgili belgesel dizisi.

16 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Dead End: Paranormal Park (Sezon 1) – Netflix Animation’dan iki genç ve perili bir tema parkında iblislerle savaşan bir boksör hakkında yeni bir çocuk dizisi geliyor.

Karma’s World Music Videos (Cilt 2) – Netflix çocuk animasyon dizisi.

Love & Anarchy (Sezon 2) – İsveç romantik komedi dizisi olan, Kasım 2020’deki çıkışından sonra tekrar geri gelmiştir.

Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta (2022) – Japon belgeselini anlatan Kabuki.

Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special (2022) – Netflix is ​​a Joke Festival – Festivalde sahne alacak olan efsanevi siyah komedyenlerin setleriyle beraber Snoop’tan orijinal komedi.

Speed Kills (2018) – John Travolta, 1980’lerde ki motorlu tekne yarışçısının milyonlarca dolar değerinde bulunan uyuşturucuyu Miami’ye götürmeye yardım etmiş olduğu bu aksiyon suç-gerilim filminde başrol olarak yer almaktadır.

Won’t You Be My Neighbor? (2016) – Fred Rogers ile alakalı Focus Features belgeseli.

17 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Rainbow High (Sezon 2) – Çocuk animasyon serisi.

She (Sezon 2) – Hintçe suç dizisi 2. sezonuyla tekrar geri geldi.

Spiderhead (2022) – Chris Hemsworth, hapishanede bulunan mahkumların, yeni üretilen deneysel ilaçlar için gönüllü olmaları karşılığında aldıkları cezaların azalacağına dair bir konu alan aksiyon filminde yer almaktadır. 

The Martha Mitchell Effect (2022) – Bu belgeselde, Watergate sırasında konuşmuş olan Kabine karısını ve Nixon yönetiminin onu susturmaya çalışmasının bir kampanya olduğunu anlatmaktadır.

The War Next-door (Sezon 2) – İspanyolca komedi dizisi.

You Don’t Know Me (Sezon 1) – Cinayetten yargılanmış olan bir adamın, hakkında gizemli bir kadına olan duygularını anlatması için son kapanış argümanlarını kullanmış olan bir adam hakkındaki BBC mahkemesi suç dizisidir.

18 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Alchemy of Souls (Sezon 1) – Kör olan bir kadının vücudunda bulunan güçlü bir büyücünün, kaderini değiştirmeyi isteyen prestijli olan ailenin, bir adamla karşılaşmasını konu alan bir Kore dizisidir.

Charmed (Sezon 4) – CW’nin yeniden başlatmanın son bölümü.

Spriggan (Sezon 1) – Bir şirkette yer alan Spriggan ajanlarının, Dünya’nın güçlü kalıntılarını yanlış kişilerin elinden uzak tutma çabasını ele alan Anime serisi.

19 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Civil: Ben Crump (2022) – Amerikan sivil haklar aktivisti olan Benjamin Crump hakkındaki yapılmış olan belgesel.

It (2017) – Bill Skarsgård’ın ünlü Penny Wise olarak oynamış olduğu Korku. Stephen King’in romanın eserinden uyarlanarak yapılmıştır.

20 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Doom Of Love (2022) – Bir yoga inziva yerinde bir şarkıcıya aşık olacak olan iş adamının hakkındaki konuları ele alan Türk filmi.

Philomena (2013) – Judi Dench ve Steve Coogan’ın oynamış olduğu The Lost Child of Philomena Lee’den uyarlanmıştır.

21 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

All That (Sezon 2-3) – 90’larda ki Nickelodeon eskiz gösterisi.

Joel Kim Booster: Psychosexual (2022) – Stand-up özel komedisi.

Kenan and Kel (Sezon 1-2) – Nickelodeon komedi dizi. 

Ned’s Declassified School Survival Guide (Sezon 1-2) – Nickelodeon klasik komedi dizisi.

The Future Of… (Sezon 1) – The Verge, Shawn Levy tarafınca üretilmiş olan bu yeni belgesel dizide, teknolojinin geleceğini araştırılmaktadır.

Zoey 101 (Sezon 1-2) – Nickelodeon’un komedisi dizisi.

22 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Love & Gelato (2022) – Robin Tunney’in başrolünde oynamış olduğu yeni bir aşk filmi uyarlaması.

ONE PIECE – Hit anime serilerinin daha çok serileri.

Sing 2 (2021) – Buster Moon ve gruplarına dahil olmak adına bir rock yıldızı arayışında olan, yetenekli müzikal arkadaşlarının dönüşünü konu almış olan Illumination animasyon filmindeki SVOD'un ilk çıkışı.

Snowflake Mountain (Sezon 1) – Çocukların yaşam becerilerini öğrenmeleri sağlamak adına, vahşi bir inzivaya götürülmüş olan İngiliz gerçeklik dizisidir.

The Hidden Lives of Pets (Sezon 1) – İngilizler, evcil hayvanlar ve bizlerin olmadığı zamanlardaki yaşamış oldukları maceralar adına belgeseller hazırladı. Bu hazırlanmış olan belgeseli de Hugh Bonneville tarafından anlatılmıştır.

The Mist (2007) – Kaosa neden olacak olan sis bulaşmış bir kasaba hakkında Stephen King uyarlaması.

The Umbrella Academy (Sezon 3) – Kahramanlarımızı The Sparrow Academy ile yan yana görecek olduğumuz süper kahraman serilerinin yeni sezonunun başlaması. 

23 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

First Class (Sezon 1) –  Aşırı modaya, pahalı partilere ve özel etkinliklere düşkünlüğünü paylaşmış olan Barselona’dan bir grup zengin arkadaşın hakkındaki yapılan İspanyolca dil dizisi.

Queen (Sezon 1) – Evine geri dönmüş olan bir travesti hakkında Polonya draması.

24 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Angry Birds: Summer Madness (Sezon 2) – Popüler telefon oyunlarından uyarlanmış olan animasyon serisinin yeni bölümleri.

Legacies (Sezon 4) – The CW’nin The Vampire Diaries ve The Originals’a benzerinin son sezon bölümü.

Man Vs Bee (Sezon 1) – Rowan Atkinson, bir arı ile savaşmaya çalışan bir adamın konusunu ele alan kısa komedi dizisinde oynamaktadır. 

Money Heist: Korea – Joint Economic Area (Sezon 1) – Popüler Netflix La Casa De Papel serilerinin Kore uyarlanması ve yeniden çekilmesi.

The Man From Toronto (2022) – Kevin Hart ve Woody Harrelson yeni yayınlanacak aksiyon ve komedi filminde yer almaktadır. 

25 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Grey’s Anatomy (Sezon 18) – ABC’nin hit tıp draması.

26 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Best of the Festival (2022) – Netflix is a Joke Festivalinde ki 11 günlük etkinlik boyunca öne çıkmış olanlar.

27 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Cafe Minamdang (Sezon 1) – Şüpheli bir kafe hakkında yapılmış olan Kore dizisi.

Chip and Potato: Chip’s Holiday (2022) – Çocuklar için yapılmış olan özel animasyon.

28 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Blasted (2022) – Norweigen aile filmi.

Cristela Alonzo: Middle Class (2022) – Stand-up komedi özel.

29 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Beauty (2022) – Geleceği parlak olan kariyerin eşiğinde olmuş olan genç bir şarkıcı kendisini sıkı bir ailenin yanı sıra,  endüstri baskıları ve kız arkadaşına karşı duymuş olduğu aşkı arasında kalmış şekilde bulur.

Extraordinary Attorney Woo (Sezon 1) – Asperger sendromu olan genç bir avukatın hakkında çekilmiş olan yeni Kore dizisi.

Pirate Gold of Adak Island (Sezon 1) – Alsaka'dan uzakta olan bir adaya gitmiş hazine avcısı ekibinin hakkındaki tüm gerçeklerin konu alınmasının serisi.

The Upshaws (Sezon 2) – Çok kameralı sitcom 2. sezonu ile tekrar başlıyor. Wanda Sykes ve Mike Epps’in başrollerinde yer almaktadır.

30 Haziran Netflix'te yayınlanacak olanlar;

Bastard!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- (Sezon 1) – Karanlık fantazi anime serinin ilk 13 bölümü Haziran sonuna kadar, geri kalanı ise 2022’nin sonlarında çıkmış olacak.

Mandela: Long Walk to Freedom (2013) – Idris Elba, Nelson Mandela’nın bu Oscar adayı filmi yönetmektedir.

Sharkdog (Sezon 2) – Animasyonl gösterili çocuk serisi.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal