Hazine ve Maliye Bakanlığı Fırsatçıları Yakından Takip Ediyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı konuyla açıklamasında, "VİMER-189 ihbar hattında uzman bir ekip görevlendirildi. Vatandaşlar şikayetlerini bu hatta iletebilirler." ifadelerini kullandı.

12.03.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-15:32) Hazine ve Maliye Bakanlığı Fırsatçıları Yakından Takip Ediyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı, coronavirüs sebebiyle bir takım ürünlerde yapılan haksız fiyat artışı ve stokçuluk iddialarıyla ilgili çalışma başlattı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı konuyla açıklamasında, "VİMER-189 ihbar hattında uzman bir ekip görevlendirildi. Vatandaşlar şikayetlerini bu hatta iletebilirler." ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı;

"Vatandaşların mağduriyetine neden olan fırsatçılarla ilgili süreç, yasal işlem başlatılmak üzere bakanlığımızca yakından takip edilmektedir.

VİMER-189 ihbar hattında uzman bir ekip görevlendirildi. Vatandaşlar şikayetlerini bu hatta iletebiliriler."

ŞİKAYETLERİ VİMER-189'A BİLDİRİN

Konuyla alaklı Hazine ve Maliye Bakanlığın'dan gelen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Coronavirüs nedeniyle bazı gıda maddeleri, hijyen ürünleri ve tıbbi malzemeler gibi ürünlerde yapılan haksız fiyat artışı ve stokçuluk iddialarına ilişkin olarak şikayetleri almak üzere, Bakanlığımız VİMER-189 ihbar hattında uzman bir ekip görevlendirilmiştir. Vatandaşlarımız konu ile ilgili şikayetlerini söz konusu hattımıza iletebilirler.

Haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapmak suretiyle vatandaşlarımızın mağduriyetine neden olan fırsatçılar ile ilgili süreç, yasal işlem başlatılmak üzere Bakanlığımızca yakından takip edilmektedir."


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal