Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den önemli açıklama: 'Tüm tedbirleri hayata geçireceğiz!'

Türkiye'nin enflasyon düzeyi hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asıl amacın üretime teşvik etme stratejisiyle büyümek ve bu büyümeden elde edilecek gelirin tüm topluma yansıtmak olduğunu ifade etti.

07.06.2022-09:00 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-09:00) Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den önemli açıklama: 'Tüm tedbirleri hayata geçireceğiz!'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyon hakkında açıklamalarda bulundu. Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda enflasyon ile alakalı önemli demeçler verdi. 

Üretime teşvik etme stratejisi

Bakan Nebati, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda izlenen politikaların ekonomik planlar üzerinde olduğu ve bu sebeple üretim, ihracat ve istihdam odaklı büyümeyi sağlamak olduğunu dile getirirken üretime teşvik etme stratejisiyle büyümek ve bu büyümeden elde edilecek gelirin tüm topluma yansıtmak olduğunu ifade etti.

Üretime teşvik etme stratejisi

"Sürdürülebilir büyümeyi sağlayarak toplumsal refahı artıracak"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada vatandaşların gelirlerini artıracak hamlelerde bulunulacağını ifade ederek, "Uyguladığımız politikalar ile artan enflasyon karşısında özellikle gelir seviyesi düşük vatandaşlarımızın alım gücünü korumak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de yatırım, üretim, ihracat ve istihdam odaklı sürdürülebilir büyümeyi sağlayarak toplumsal refahı artıracak, emeğin ve alın terinin ne kadar değerli olduğunun bilinciyle vatandaşlarımızın gelirlerini artırıcı tüm tedbirleri hayata geçireceğiz." açıklamalarında bulundu.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal