Hazine avcısından yardım isteyen çift evlerinden çıkan sandıkla hayatlarının şokunu yaşadı

ABD’de yaşanan olay, duyanları hayrete düşürdü. Hazine avcısı olan Keith Wille, büyükbabasının ölmeden önce sakladığı sandığı buldu. İçinden çıkanlar ise herkesi hayrete düşürdü.

03.07.2022-15:36 - (Son Güncelleme: 03.07.2022-15:36) Hazine avcısından yardım isteyen çift evlerinden çıkan sandıkla hayatlarının şokunu yaşadı

Hazine avcısı olan ABD’li Keith Wille, öyle bir kutu buldu ki içinden çıkanlar herkesi şaşkına çevirdi.  Bir ailenin büyükbabasının ölmeden önce sakladığı ahşap sandığı bulan genç adam, sandığın içinden çıkanlar karşısında hayatının şokunu yaşadı. 

Büyükbabasının sandığından servet çıktı 

ABD'nin New England bölgesinde yaşayan bir aile, büyükbabalarının sağken gizlediği mirası bulmak için her yolu denedi. Hazine avcısı olan Keith Wille ile iletişime geçen ve aile dedelerinin mirasını bulduklarında şaşkına döndü. Evin her köşesine bakmalarına rağmen parayı bulamayan, bu nedenle de evlerini satamayan ailenin buldukları sandık sonrasında hayatları değişti. 


Parke döşemelerinin altındaki sandıktan servet çıktı

Evde detaylı bir çalışma yapan hazine avcısı Keith, bir saatlik çabanın ardından parke döşemelerinin altında kilitli kutuya erişti. YouTube kanalı RediscoverLost'tan hazine arama sürecini en ince ayrıntısına kadar paylaşan Keith, kutudan 1930'lar ve 1950'lerden kalma 46 bin dolarlık nakit para çıkardı. Bulduğu kutuyu aileye teslim etti. Dedelerinin sandığından çıkan tomar tomar parayı gören çift neye uğradığını şaşırdı. Süreci anlatan Keith Wille "Ailenin zamanı tükeniyordu. Evi birkaç yıl içinde satmak istiyorlardı ancak hazine söylentileri evin satışını geciktiriyordu. Aile bana birkaç ipucu verdi ancak çoğu işime yaramadı. Sonunda metal dedektörümü açtım ve iki pencerenin kesiştiği yerden işe başladım" dedi.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal