18.09.2020-17:24 (Son Güncelleme:27.01.2022-12:34)


1

Yeni vizyona giren filmi ‘Benden Ne Olur?’ filmi ile izleyiciyle buluşan Hazal Kaya, hayranlarından gelen soruları cevapladı.



2

Birçok başarılı projede yer alan Kaya’nın unutulmaz işi tabi ki Aşk-ı Memnu. Türk televizyon tarihinde efsane olan dizi hakkında gelen bir soruya cevap veren Hazal Kaya, herkesi şaşırttı.



3

Bir hayranı daha önce Hazal Kaya’nın verdiği bir röportajdaki sorunu oyuncuya tekrar hatırlatarak, ''Canlandırdığınız Nihal karakterini sevmediğinizi söylemiştiniz. Sebebi neydi?'' diye sordu.



4

Gelen soru üzerine Aşk-ı Memnun dizisi hakkında samimi itiraflarda bulunan Kaya, "En son hamileyken diziyi izlediğimde bir şey tespit ettim. Nihal, yaşı itibariyle bara ve pavyona gitmek istiyor. ''Baban bunu duyarsa çok kötü olur'' diyorlar. Ay babası onunla ilgili ne duyacak ki yani! Bara gidecek alt tarafı. Aile içinde her şey çok büyük yaşanıyor ve bu kızın gördüğü kimse yok.



5

O evde yukarı çıkıyor, aşağı iniyor, bahçeye gidiyor ve Behlül'ü görüp ona aşık oluyor. Kime aşık olacak ki bu kız başka! Gidemiyor ki bir yere... Çok zor hayat Nihal'inki ya... Para var huzur yok!" cevabını verdi.



6

Hazal Kaya’nın efsane dizi Aşk-ı memnu hakkında söylediği bu sözler ise sosyal medyada gündem oldu.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr