Hayvan Sevgisi 96 Yaşındaki Hasta Annelerini İyileştiriyor

Artvin'de yaşayan 96 yaşındaki Hatice Toraman iki yıl önce hastalandı ve kısmı felç geçirdi. Bütün hayatı boyunca hayvan bakan ve küçük yaştan beri tavuk besleyen yaşlı kadının çocukları annelerini hayvan sevgisi sayesindde tedavi ediyor.

21.12.2021-16:40 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-17:05)

Artvin'de yaşayan 96 yaşındaki Hatice Toraman iki yıl önce hastalandı ve kısmı felç geçirdi. Bütün hayatı boyunca hayvan bakan ve küçük yaştan beri tavuk besleyen yaşlı kadının çocukları annelerini hayvan sevgisi sayesindde tedavi ediyor. Artvin'de yaşayan 96 yaşındaki Hatice Toraman iki yıl önce hastalandı ve kısmı felç geçirdi. Bütün hayatı boyunca her gün eve tavuk getiriyorlar.

YAŞLI KADIN TAVUK SEVGİSİ İLE İYİLEŞİYOR

Yaşlı kadının çocukları annelerini hayvan sevgisi sayesinde tedavi ediyor. 96 yaşındaki Hatice Toraman, iki yıl kadar önce bir hastalık geçirdi ve kısmı felç oldu. Hastalığı sebebi ile konuşamayan ve yürüyemeyen 96 yaşındaki Hatice nine, tavuklarından ayrı kaldığı için üzgün olduğunu anlamış olan çocukları yaşlı kadının moralini düzeltmek için tavuklarını her gün eve  getiriyor. Yaşlı kadının iyileşmesi için birbirinden farklı tedavi yöntemleri uygulanıyor olsa da, en büyük moral kaynağı ise tavukları ile bir araya gelmek. Yılardır bakmakta olduğu tavuklarını özleyen 96 yaşındaki Hatice nine, onları görünce oldukça büyük mutluluk yaşıyor. Tavukları eve geldiği zaman kucağına alıyor, onları seviyor onlarla konuşmak için çaba gösteriyor. Tavuklar ise Hatice nineyi tanıyorlar ve 96 yaşında olan yaşlı kadının kucağından inmek istemiyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal