06.04.2022-13:16 (Son Güncelleme:25.10.2022-16:27)


1

Muazzez Ersoy

Muazzez Ersoy

1998 senesinde konser için Edirne'ye giden Muazzez Ersoy, hayranının şampanya teklifini geri çevirdiği gerekçesi ile silahlı saldırıya uğrayıp bacağından yaralanmıştı.



2

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

1989 yılında Adana'da konser verdiği zaman Hacı Tepe isimli bir hayranının istek şarkısını söylemediği için vuruldu. Bülent Ersoy’un daha sonra böbreği alındı.



3

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki

Takıntılı hayranı yüzünden zor anlar geçiren genç popçu Aleyna Tilki'nin açtığı davada şoke eden detaylar ortaya çıktı. Ünlü popçunun yaşadığı sitenin jiletli tellerinden atlayıp ikametinin önüne kadar giden ve korkunç mesajlar ile huzursuzluk çıkaran saplantılı hayran Muhammed Erkam A. serbest kalsa da hakkında dava açılmasından sıyrılamadı. Takıntılı hayranın, "Konut dokunulmazlığını ihlal etme", "Kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçlarından 4 yıla kadar hapsi istendi.



4

Çocuklar Duymasın Onur Sermik

Çocuklar Duymasın Onur Sermik

Yeniden uyarlanan Çocuklar Duymasın dizisinden Tamer Karadağlı'nın oynadığı Haluk karakterinin komşusu olarak izlediğiniz Onur Sermik, sosyal medya fenomeni olan arkadaşı Murat Avcı'nın silahlı saldırısına uğradı. Evinden çıkıp aracına binen Onur Sermik, hayatının şokunu yaşadı. Başka bir araç tarafından takip edilmeye başlandı. Hızlanan araç genç oyuncunun önünü kesmeye çalıştı ve aniden inen iki kişi, Sermik'e ateş açtı.



5

Fatma Girik

Fatma Girik

Fatma Girik'in Mehmet Altan adlı hayranı, ünlü oyuncuyu 20 yaşından beri her yerde takip ediyor. Evine tırmanıyor, hastane odasında ziyaret ediyor, evlenme teklifi ediyor, şiirler yazıyordu. Fatma Girik daha sonra taciz davası açtı.



6

Sevtap Parman

Sevtap Parman

Sevtap Parman'ın ünlü olduğu zaman, Mehmet Alper Kuyumcu adında bir hayranı, oyuncunun evine sürekli çiçek gönderiyor, tanışmak sürekli arıyordu. Daha sonra Sevtap Parman, hayranı ile buluşmaya gitti. Buluştuğu zaman silah tehdit edilerek kaçırıldı. Hayranı, 5 gün boyunca evine kapattığı ve 'karıcığım' diye hitap ettiği Parman'ı, alnına silah dayayarak 'Eğer benimle evlenmezsen, seni öldürürüm' diyerek tehdit etti. Sevtap Parman ise evleneceklerinin sözünü vererek hayranının elinden kurtuldu.



7

Hadise

Hadise

Ünü şarkıcı Hadise'nin saplantılı hayranı, oturduğu siteye girerken güvenlik görevlileri tarafından yakalanmıştı. Açıklaması ise 'Ben Hadise hayranıyım. İstinye'de ikamet ettiğini öğrendim. Sitenin dikenli tellerini aşarken yakalandım. Amacım, kendisini görmekti. Bunun için üzgün ve pişmanım' demişti.



8

Berna Öztürk

Berna Öztürk

'Karımı Gördünüz mü?' filminin galasında Berna Öztürk'ün bir hayranı, ünlü DJ ve oyuncuyu kolundan tutarak dışarı kaçırmak istemişti. Daha öncesinde de sosyal medya hesaplarından mesajlar atarak sürekli taciz ettiğini de aktarmıştı.



9

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Evine girerken saplantılı hayranı arabasına saldırmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr