18.04.2019-10:54 (Son Güncelleme:27.06.2021-16:24)


1

Hayran olduğunuz ünlü ile evlendiğinizi şöyle bir düşünün… İmkansız mı geldi? İşte hiçbir şeyin imkansız olmadığını gösteren hayranıyla evlenen ünlü isimler.



2

İşte Megastar Tarkan, yıllar önce yanına fotoğraf çektirmek için gelen hayranı ile tanıştı.



3

Hayranı Dilek Pınar ile aşk yaşamaya başlayan Tarkan, Pınar ile 2016 Nisan'da dünyaevine girdi. Hatta çiftin şuan Liya adında bir de bebekleri var.



4

Kenan Doğulu

Kenan Doğulu

Beren Saat’in Kenan Doğulu hayranı olduğunu daha önce duymuş muydunuz? Lise yıllarında Doğulu’nun bütün şarkılarını ezbere bilen Saat, okulda sık sık söylermiş. Çift 2014'te dünya evine girdi.



5

Ünlü şarkıcı Yaşar, eşi Merve Oğuz ile bir kitap fuarında tanıştı. Yaşar karısı ile tanıştığı günü şöyle anlatıyor; ‘Şiir kitabım yeni çıkmıştı, imza günüm vardı. Kız kardeşim de imza gününü kameraya çekiyordu. Merve kitap imzalattı o anda kameraya alınmış. Sonra hayat bizi yeniden bir araya getirdi. Defalarca karşılaştık ve aşk yıllar içinde ortaya çıktı. Sanırım aşk tesadüfleri gerçekten seviyor.’



6



7

Oyuncu Anıl İlter eşi ile sosyal medyadan tanışmış. Anıl İlter'in büyük hayranı olan Merve, İlter'e sosyal medya hesabından defalarca yazmış ve sonunda amacına ulaşmış.



8

Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan, Şallı'nın çok büyük bir hayranıymış. Tan'ın düzenlediği bir oyunda tanışmışlar.



9

Burak Hakkı, eşi Sema Şimşek ile tesadüf eseri tanışmış. Bir davette karşılaşan çift ardından Best Model Of yarışmasında da karşılaşınca araların aşk başlamış.



10

Ozan Doğulu

Ozan Doğulu

2003'te bir Sezen Aksu konserinde kuliste tanıştığı 14 yaşındaki Ece Yosmaoğlu’yle 2008 yılında dünya evine giren çiftin 3 çocukları oldu. Çift, geçen yıllarda evliliklerini noktaladılar.



11



12

John Travolta

John Travolta

Travolta'nın eşi Kelly Preston, onu ilk olarak daha 16 yaşındayken dünyaca ünlü Grease müzikalinde gördü ve görür görmez ünlü oyuncu John Travolta'yla evlenmeyi kafasına koydu. Uzun senelerin ardından bir film setinde tanışan ikili ilişkilerini ilerleterek evlendi.



13

Elvis Presley

Elvis Presley

Elvis 24 yaşındayken 14 yaşındaki Priscilla ile tanışır ve yedi sene sonra onunla dünya evine girer. Herkes gibi Elvis hayranı olan Priscilla, evliliklerinin 5. senesinde Presley'i karate hocasıyla aldatır ve 1973 yılında boşanırlar. Elvis de bundan 4 sene sonra hayatını kaybeder.



14

Nicolas Cage

Nicolas Cage

Nicolas Cage, gittiği kafede orada çalışan ve kendisine hayranlık duyan Alice Kim ile tanışmış. İkili kısa zaman içerisinde evlendi.



15

Sinan Özen

Sinan Özen

Almanya’da verdiği bir konser, Sinan Özen’in karşısına eşi Burcu Kartal’ı çıkardı. Özen, kendisine hayranlık duyan Burcu Kartal’la 2 yıllık ilişkisinin ardından evlendi.



16

Jessica Alba

Jessica Alba

ABD’li aktör Michael Warren’ın oğlu Cash Warren, Alba’nın büyük hayranlarından biriydi. Jessica Alba’nın oynadığı bir filmin setinde tanışan çift 2008'de evlendi ve şu an 3 çocukları var.



17



18



19

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Hathaway, 2012'de hayranı olan yapımcı Adam Shulman ile dünya evine girdi.



20



21

Tom Cruise

Tom Cruise

Katie Holmes’un gençlik yıllarının tek hayali Tom Cruise’la dünya evine girmekti. Ünlü bir oyuncu olduktan sonra Cruise ile tanışan Holmes, 2006'da muradına erdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr