01.11.2022-09:14 (Son Güncelleme:01.11.2022-09:24)


1

Tezavüz sucu ile hakim karşısına çıktı

Tezavüz sucu ile hakim  karşısına çıktı

DHA’da yer alan habere göre; 19 yaşındaki hayranına tecavüz ettiği iddia edilen şarkıcı Kurtuluş Kuş'a cinsel saldırıdan en az 12 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Kuş, açılan dava nedeniyle ilk duruşmasına çıktı. Ünlü şarkıcının ilk savunmasındaki ifadeleri ortaya çıktı.



2

Sosyal medyadan tanıştık

Sosyal medyadan tanıştık

Geçtiğimi Şubat ayında Aydın’da sosyal medyadan tanıştığı ve bir süre yazıştığı 19 yaşındaki B.B ile Aydın’da bir otelde buluşan Kuş’un, genç kıza tecavüz ettiği iddia edildi ve ünlü şarkıcı hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Konser için geldiği Aydın’da genç kızı görüşmek için otele çağırdığı ifadeleri yer aldı.



3

Çığlık atıp engel olmaya çalışmış

Çığlık atıp engel olmaya çalışmış

Mahkemeye sunulan iddianamede; B.B.'nin, hediyesini vermek için saat 04.00 sıralarında, arkadaşlarıyla Kurtuluş Kuş'un kaldığı otele gittiği, odada başka kişilerin de bulunduğu ancak ilerleyen saatlerde başka bölmeye geçip, sohbet ederken, Kuş'un, B.B.'nin kıyafetlerini çıkarmaya çalıştığı belirtildi.



4

Kuş'un, B.B.'nin direnmesine rağmen zorla birlikte olduğu iddianamede vurgulandı. Kuş'a direnen B.B.'nin, yaşadığı acı nedeniyle attığı çığlıkların görevliler tarafından duyulduğuna da dikkat çekildi.



5

Kurtuluş Kuş hakim karşısına çıktı

Kurtuluş Kuş hakim karşısına çıktı

İddianame Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Davanın DÜN görülen ilk duruşmasına şarkıcı Kurtuluş Kuş, İstanbul'dan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Mağdur B.B., avukatı, yakınları ve tanıklardan 3'ü duruşmadaki yerini aldı. Ünlü şarkıcının ifadeleri dikkat çekti.



6

“İlişkiye girdik ama zorlama olmadı"

“İlişkiye girdik ama zorlama olmadı"

Şarkıcı Kuş, duruşmadaki savunmasında, "Savcılıkta verdiğim ifadeyi tekrar ediyorum. Bana iftira atıldı. İlişkiye girmeden önce ben kendisine açıkça 'Bakire misin?' diye sordum. 'Değilim' dedi. İlişkide hiçbir şekilde zorlama olmadı. İlişkiye girdik ama hiçbir şekilde zorlama olmadı.



7

İlişkiden sonra sigara içtik. Karşılıklı sohbet ettik. Görüşürüz, diyerek ayrıldık. Hiçbir şekilde çığlık atmadı. Odanın kapısı dahi açıktı. Otel görevlisi beni uyardı" dedi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr