Hayko Cepkin'in Yaralıyı Kurtarmak İçin Fırtınada Savaştı!

Türkiye’de birçok ilde şiddetli hissedilen fırtına ünlü şarkıcı Hayko Cepkin’in Kuşadası’ndaki evini de etkiledi. Cepkin’in adeta fırtınayla savaştığı görüntüler sosyal medya gündemine düştü. İşte o görüntüler…

08.05.2018-16:35 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-17:58) Hayko Cepkin'in Yaralıyı Kurtarmak İçin Fırtınada Savaştı!

Şiddetli fırtına birçok ili etkisi altına alırken vatandaşlar da zor durumlarla karşı karşıya kalıyor. Kuşadası’nda yaşayan Hayko Cepkin de fırtına ile boğuştuğu o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Cepkin gece yarısı evinin bahçesindeki eşyaları içeri taşıma konusunda güçlük çekti. Evinin kamerasına yansıyan o görüntüleri ise esprili bir dille anlattı.

HAYKO CEPKİN FIRTINADAN MOBİLYALARINI KURTARDI

İstanbul, İzmir, Balıkesir, Bursa ve Tekirdağ’daki şiddetli fırtına etkisini azaltmadan artırarak devam ediyor. Birçok vatandaşın olumsuz etkilendiği fırtınadan ünlü şarkıcı Hayko Cepkin de nasibini aldı. Kuşadası’nda yaşayan Hayko Cepkin gece yarısı evinin bahçesindeki eşyalarla uğraştı. Eşyaların uçmaması için yoğun çaba sarf eden Cepkin, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Geçen günden beri devam eden fırtına şiddetini bugün iyice artırdı. Ortalığı karıştıran fırtınada çatılar uçtu, deniz ve hava ulaşımı aksadı, birçok ilde ağaçlar devrildi. Can kaybının da yaşandığı fırtınaya dair görüntüler bugün her yerde gündem oldu. Kuşadası’nda yaşayan ünlü şarkıcı Hayko Cepkin de fırtınayla uğraştığı görüntüleri paylaştı.

HAYKO CEPKİN’İN SERÇEYE YARDIMI

Önceki günden itibaren süren fırtına bugün şiddetini artırınca birçok ilde ortalık karıştı. Hayatın akışını yavaşlatan fırtınadan etklenen Hayko Cepkin de Kuşadası’nda mücadele verdi. Evinin bahçesindeki serçeyi ve mobilyaları fırtınadan kurtarmaya çalışan ünlü şarkıcının o anları güvenlik kamerasına yansıdı. O anları Twitter hesabındn paylaşan Hayko Cepkin; “"Ege bölge muhabiriniz Hayko Cepkin fırtınayı bildiriyor" notunu düştü. 

HAYKOCEPKİN

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal