Hayırlı Kandiller mesajları: 17 Mart 2022 Berat Kandili resimli, hadisli, ayetli, dualı, yazılı kutlama mesaj ve sözleri

İslam aleminin sabırsızlıkla beklediği 17 mart Berat kandili geldi. Ramazanın az kalması ile birlikte gelen Berat kandili için anlamlı bol dualı mesajlar .

17.03.2022-12:00 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-12:01) Hayırlı Kandiller mesajları: 17 Mart 2022 Berat Kandili resimli, hadisli, ayetli, dualı, yazılı kutlama mesaj ve sözleri

17 mart perşembe bu gün Berat kandili. Bol bol dualar edip günahlarımızın af olacağı gece. Bugün islam alemi için önem taşımaktadır.Müslümanların ellerini Mevla'ya açtıkları gecenin hayırlara vesile olmasını dileriz. Berat kandili Kar'an-ı Kerim'in parça  parça indirildiği gündür. 

Berat kandili için bol dualı mesajlar 

*Bugün günahlardan olabildiğince kaç,bugün en gizli incilerini onun için saç.Çünkü bugün kandil.. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

*Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını yüce Mevla'ya sunacağı ve Onun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlaancağı umut, huzur ve müjde gecesidir.Kandiliniz hayırlı olsun 

*Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla'ya yöneldiği bu mubarek Berat Kandili gecesini kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz.

*Bugece Allah'ın lütuflarının bol bol verildiği gecedir ve üç ayların kandil gecesidir. Hayırlı kandiller.

*Gül dalında güzeldir, dikeni ise gülle güzel. Toprak yeşil ile gök ise mavisi ile güzeldir. Gözler mana ile eller dua ile güzeldir. Hayırlı Kandiller..

Berat kandili mesajı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal