21.07.2022-08:58 (Son Güncelleme:21.07.2022-08:59)


1

Şiddet uygulayan ünlüler kim?

Şiddet uygulayan ünlüler kim?

Şüphesiz şiddetin erkeği, kadını ve hayvanı yok. Çünkü şiddet, şiddettir. Bu şiddet eylemi genelde gelişmemiş toplumlarda görülür. Ancak bazen öyle anlar geliyor ki en entelektüel bile şiddet uygulayabiliyor. Bazen psikolojik sorunlardan ne yaptığını bilmiyor bazen de alkol gibi zararlı maddelerin verdiği kendini bilmeyişten... Türkiye’de olduğu kadar dünyada da kadın şiddeti var. Eşine şiddet uygulayan ünlülerin sayısı ise oldukça fazla. Bu ünlü isimleri gördüğünüzde oldukça şaşırabilirsiniz. Çünkü bu isimlerden bazıları televizyonda gördüğümüz kadarıyla oldukça naif ve romantik...



2

Eminem

Eminem

Eşi Kim Mathers'a şiddet uyguladığını kendi ağzıyla itiraf eden Eminem de bu isimlerden biri. Oldukça başarılı bir kariyer sahibi olmakla özel hayatın içinde o kimlikten çok farklı bir insan olmak sıkça karşılaştığımız bir durum.



3

Müslüm Gürses

Müslüm Gürses

Muhterem Nur'un yıllar sonra itirafta bulunarak kabul ettiği bir durum bu. Yıllarca "baba" lakabıyla efsane olan usta sanatçı bu hareketiyle hayranlarını üzmüştür. Profesyonel hayatında ne kadar başarılı olsa da özel hayatında takındığı tavır arasındaki farkı gösterdi.



4

Kutsi

Kutsi

Doktorlar Levent karakteri ile tanınan Kutsi kısa bür süre önce evlendiği Sibel Ülker ile evlenmişti. Şimdilerde arası bozuk olan çiftten Ülker, şoke eden bir açıklama yaparak şiddete uğradığını iddia etti. Ülker "Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber gördüğüm psikolojik şiddet ve manipülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklıyor olacağım. Şu an söyleyeceğim tek şey; bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu ve o maskelerin altına hiç bilmediğiniz yüzleri var." dedi.



5

Cemal Süreya

Cemal Süreya

Belki de en şaşıracağımız isim şair Cemal Süreya. Dünyanın en güzel aşk şiirlerini yazabiliyor olmakla özel hayatında aşkı yaşama şeklinin farklı olması da gayet normalmiş. Bunu da Cemal Süreya'nın hayat hikayesini okurken eşlerine ve sevgililerine uyguladığı şiddete denk geldiğimizde öğrendik. Öyle ki; son aşkı Tomris Uyar bile usta şairin bu çirkin yüzüyle tanışmış.



6

Sevcan Yaşar

Sevcan Yaşar

Kendisi gibi oyuncu olan Sermiyan Midyat tarafından darp edildiğini ve hatta üstü yarı çıplak bir şekilde videosunun çekildiğini aktaran Sevcan Yaşar yaşadığı olaylar sonrası ünlü oyuncuya dava açmıştı. Sevcan Yaşar, uzun bir aradan görüntülendi. Mahkemede istediği sonuç çıkmadığı için davayı kafasında kapattığını ileten Yaşar, "O konu kapandı aslında. Türkiye'de adaletle ilgili sistem kadınlar açısından çok mükemmel yürümüyor. Benim için de mükemmel yürümedi. Davayı geri çekmedim. İstediğim sonucu alamadım. Davam ettirseydim alacaktım fakat devam ettirmeye gücüm yoktu. Bu konu benim için çok hassas ve bana da iyi gelmediği için konuyu kafamda kapattım. Benim için geçmişte kalan bir konu çok da konuşulacak bir şey yok" şeklinde konuştu.



7

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Eski Feyza Aktan'daki şiddet davasına mahkeme, sanık Özcan Deniz'e 2017 ve 2019 yılında şikayetçi Feyza Aktan'a yönelik Türkiye'de ve Almanya'da "Basit yaralama" suçunu 6 aylık şikayet süresinden sonra şikayette bulunulduğu gerekçesiyle davanın düşürülmesine karar verdi. Mahkeme Özcan Deniz'in 2018 yılındaki "Basit yaralama" suçunu işlediğine dair kesin ve inandırıcı delil elde edilemediğinden beraatına hükmetti.



8

Ahmet Kural

Ahmet Kural

Son dönemlerin belki de en çok ses getiren şiddet olayının başrollerinden biri de Ahmet Kural'dı. Şarkıcı Sıla'ya uyguladığı şiddet nedeniyle hashtag olmuş, uzun bir dönem bu tepkileri görmüştü.



9

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Bir diğer isim ise İbrahim Tatlıses. Hem Derya Tuna'nın hem de Asena'nın itiraf ettiği bu şiddet olayları sanat hayatında oldukça başarılı olan ünlü sanatçıyı uzun süre gündemde tutmuştu. Her ne kadar oldukça duygusal halleriyle ekranlarda olsa da kadına şiddet konusu söz konusu olduğunda sabıkası kabarık bir sanatçı aynı zamanda İbrahim Tatlıses.



10

Çağatay Akman

Çağatay Akman

Ünlü şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandı ve ikilinin arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Çağatay Akman, eski sevgilisini ve arkadaşını darp etti. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.



11

Chrıs Brown

Chrıs Brown

Rihanna'nın dayak yedikten sonra polis kaydında verdiği o fotoğrafları herkes hatırlamıştır. İşte kendisi de sanatçı olan Brown'ın kadına şiddetle adını dünyaya bu şekilde duyurduğu bir hikaye de buydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr