Hayali kadın aşkı kötü bitti: Tüm mal varlığını kaybetti!

ATV ekranlarında devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programında meydana gelen bir dolandırıcılık olayı izleyicileri adeta ekran başından ayıramadı. İnternetten tanıştığı ve kendisini yemek fotoğrafları ile etkilediğini söyleyen hayali bir kadına evini, arsasını, arabasını ve milyonlarını kaptıran Mehmet Genç'in olay hakkındaki sözleri izleyen herkesi şoka uğrattı.

07.04.2022-14:20 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-14:20) Hayali kadın aşkı kötü bitti: Tüm mal varlığını kaybetti!

Müge Anlı'da izleyicilerle buluşan dolandırıcılık olayı gündeme adeta bomba gibi düştü. Söz konusu iddiaya göre internet ortamından tanıştığı hayali kadına evlenme lafıyla kanarak milyonlar değerinde para gönderdi. Mehmet Genç'ten sırayla altın bilezik, zincir gibi pahalı takılar ve mücevherler isteyen kadının komşusu da canlı yayına bağlanarak dolandırıcılıkla suçlanan kadının bir anda zengin olduğunu aktardı.

Hayali kadın aşkı kötü bitti: Tüm mal varlığını kaybetti!

Hayali bir kadın tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldı!

İnternetten tanıştığı hayali bir kadın ile sık sık konuştuğunu ve kendisine aşık olduğunu düşündüğünü belirten mağdur Mehmet Genç, dolandıran kadının kalın bir yüzük istediğini ve o yüzüğü ayarlayıp otobüs ile gönderdiğini söyledi. Evini, arsasını, 5 aracını ve 2 işletmesini hayali kadın için satan Genç, konuştuğu hayali kadının 80 gram zincir istediğini de aktardı. Bu zincirlerin fiyatının yaklaşık 100 bin lira olduğu tespit edildi.

Bir anda tüm mal varlığını kaybeden ve ardından kuryeliğe başlayan Mehmet Genç, sürekli olarak çeşitli takılar isteyerek kendisinden para almaya çaba gösteren kadının bazı konularda vicdanlı olduğunu ve gelinlik gibi bazı elbiseleri kadın tarafının alacağını belirtti. Kadının kendisine sürekli yemek fotoğrafları gönderdiğini belirten Mehmet Genç, karşıdaki kadının çok güzel yemek yaptığını düşünerek hayali kadına aşık olduğunu ifade etti.

Tüm varlığını kaybedip karşılığında nefes sesi ve yemek fotoğrafı alan Genç, gerçek isminin Züleyha olduğu bilgisi gelen ve dolandırıcılıkla itham edilen kadına 5 bilezik parası da yolladığını açıkladı.

Hayali kadın aşkı kötü bitti: Tüm mal varlığını kaybetti!

Bir anda zenginleştiler

Dolandırıcılık iddiasında ismi anılan kadının komşusu ise, komşusunun bir anda zengin olduğunu ve kürkler, lüks kıyafetler giymeye başladığını belirtti.

Kendi bebeğini yıllarca sakladı!

Dolandırıcılık suçuyla karşı karşıya olan Züleyha'nın geçen yıllarda bir bebeğinin dünyaya geldiği bilgili alınırken, söz konusu bebeği eşi ile beraber sakladığı öğrenildi. Züleyha'nın ailesi canlı yayına katılarak bebekten haber alamadıklarını belirtti ve bebeğin para karşılığı satıldığından şüphelendiklerini ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal