Hatayspor'da Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Adana Demirspor maçının kendileri için büyük bir fırsat olduğunu söyledi

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Süper Lig'de bu hafta Adana Demirspor ile oynayacakları karşılaşmanın kendileri için büyük bir fırsat niteliğinde olduğunu söyledi.

31.03.2022-17:35 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-17:35) Hatayspor'da Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Adana Demirspor maçının kendileri için büyük bir fırsat olduğunu söyledi

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı Beşiktaş deplasmanında aldığı 1-1'lik beraberlikle kapatan Hatayspor, arka arkaya başarılı sonuçlara alarak sezon sonunda Avrupa kupalarına gitmek istiyor. Teknik Direktör Ömer Erdoğan'ın takımın başına geldiği günden bu yana form grafiği devamlı yükselen ve oynayacağı oyunla büyük bir beğeni kazanan Hatay ekibinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Ömer Erdoğan'dan Adana Demirspor maçı öncesi açıklamalar

Adana Demirspor ile bu hafta Süper Lig'de karşı karşıya gelecek olan Hatayspor'da karşılaşmanın hazırlıkları devam ederken Teknik Direktör Ömer Erdoğan, gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek kritik açıklamalarda bulundu. Ömer Erdoğan, yaptığı açıklamalarda ;


' Kendi sahamızda, kendi stadımızda ve kendi şehrimizde oynayacağımız için rakibimizi yenip önlerine geçmek istiyoruz. Bizim için iyi bir fırsat maçı. Hazırlıklarımız çok iyi devam ediyor. Milli takımdan arkadaşlarımızın da çoğu geldi. Adakubbe yolda, Kanada’dan geliyor, yarın aramıza katılacak. 3 oyuncumuzda Dünya Kupası’na gitmeye hak kazandı, kendilerini tebrik ederim. Bizim için gurur verici. Hem Samuel’in Kanada ile uzun süre sonra gitmesi ve orda son maçta ilk on birde iyi oynaması. Bu durum bizim için sevindirici. Pazartesi stadımıza coşkulu taraftarlarımızı bekliyoruz. Biz onların önünde çok daha iyi oynuyoruz, çok daha öz güvenli ve daha iyi motive oluyoruz. Pazartesi günü de herkesi stada bekliyoruz. Ruben ve Onur bu hafta cezalı oyuncularımız. Onun dışında Adama Traoe’nin sakatlığı devam ediyor. Biraz beklediğimizden fazla uzadı. Bu durum yaklaşık 2-3 hafta daha devam edecek. Onun dışında eksiğimiz yok. Biz Hatayspor’da çok mutluyuz. Burada yapacak çok işimiz var. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal