Hatayspor'da Ömer Erdoğan Kadiköy'de Aldıkları Fenerbahçe Mağlubiyeti Sonrası Konuştu!

Hatayspor'da Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Kadiköy deplasmanında Fenerbahçe karşısında aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

21.02.2022-09:15 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-09:15) Hatayspor'da Ömer Erdoğan Kadiköy'de Aldıkları Fenerbahçe Mağlubiyeti Sonrası Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'de oynanan 26. hafta karşılaşmasında son haftalarda inişli çıkışlı bir form grafiği çizen Hatayspor, deplasmanda Fenerbahçe'nin konuğu oldu. Kadiköy'de oynanan kritik karşılaşmada tam 2 penaltı kararı çıkarken Serdar Dursun penaltıları gole çevirerek Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi.

ÖMER ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMALAR

Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Fenerbahçe deplasmanında aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu kritik açıklamalarda ;

RAKİBE POZİSYON VERMEDEN MAĞLUP AYRILDIK...

Türkiye’nin en büyük camialarından birine kendi stadında bu kadar net pozisyona girip rakibe pozisyon vermeden sonucunda mağlup ayrılınca üzücü. Fırsatlar yakaladık, maçı da istediğimiz şekilde başladık. Daha fazla ikinci bölgede Fenerbahçe’yi karşılayıp koşularla geçiş oyunu oynamaya çalıştık. Bu statta pozisyon bulmak kolay değil. Sonuçlandırmada sıkıntı yaşadık. Savunma kısmını iyi yaptığımızı düşünüyoruz. Savunma arkası atılacak uzun toplara pozisyon aldık. Maçın ilk dakikalarında Burak’ın sakatlanıp, yedek stoperimizin olmaması bizi sıkıntıya soktu. Olmadı bugün, belki burada 1 puana üzülecek olurken eli boş dönüyoruz. Bu maçın analizini yapıp önümüzdeki haftaya hazırlanacağız.


PENALTI KARARLARI HAKKINDA...

Açıkçası birinci penaltı tartışılabilir. Ekranda o açıdan gördüm, sanki tartışılabilir. Net bir şekilde görürsem daha iyi değerlendiririm. İkincisi penaltı. Kaleci hatası, ayağından geç çıkartınca Serdar ayağını soktu.

ARDA GÜLER'İ AVRUPA'DAN CİDDİ TAKIMLAR TAKİP EDİYOR

Biz de genç oyunculara önem veriyoruz, takıma kazandırmaya çalışıyoruz. Biz de Temel ve Bertu gibi genç oyunculara fırsat veriyoruz. Onlar da inşallah zamanı geldiğinde ilk 11 oyuncuları inşallah olurlar. Rakip takımda da bugün Çağtay ve Arda’nın oynamasını bekliyorduk. İsmail hoca en son basın toplantısında bahsetti. İyi oyuncular, Arda’yı Avrupa’dan ciddi takımlar takip ediyor yolları açık olsun.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal