Hatayspor Teknik Direktörü: "Puan Kaybetmek İstemiyoruz"

Hatayspor'un Teknik adamı Toysal, ligdeki performanslarını yorumlarken "Cebimizde ciddi anlamda bonus biriktirdik" dedi.

25.12.2019-18:01 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-17:54) Hatayspor Teknik Direktörü: "Puan Kaybetmek İstemiyoruz"

TFF 1. Lig’de bir alt sıralamasındaki takıma attığı 8 puan farkla 1.'liğine devam eden Hatayspor, 17. hafta karşılaşmasında rakip sahada karşılaşacağı Bursaspor için hazırlıklarını devam ettiriyor.

Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri’nde teknik adam Bayram Toysal eşliğinde yapılan antrenmanda Hatayspor'lu oyuncular, pas ve kondisyon hareketlerinin sonrasında çift kale maç yaptı. Bayram Toysal, burda basın mensuplarına yaptığı konuşmada, emin adımlarla yürüklerini söyledi.

maç yapacakları Bursaspor’un iyi bir kulüp olduğunu belirten Toysal, camia olarak bu karşılaşmadan beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi. Ligin ilk devresindeki son karşılaşmayıda da puan kaybetmeden geçmek istediklerini vurgulayan Toysal, “Cebimizde ciddi anlamda bonus biriktirdik. Biz bu bonusu Bursaspor müsabakasında dağıtmak istemiyoruz” diye konuştu.

Bu sebeple bilinçli, inançlı ve istekli bir şekilde son gaz maça hazırlandıklarını söyleyen Toysal, eleştirilere açık olduklarını da konuşmasına ekledi.

Hatayspor, 28 Aralık Cumartesi günü rakip sahada Bursaspor ile kozlarını paylaşıcak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal