Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Medipol Başakşehir maçı öncesi konuştu

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Medipol Başakşehir'i mağlup ederek son haftalardaki şanssızlıklarını tersine çevireceklerini söyledi.

21.04.2022-17:44 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-17:44) Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Medipol Başakşehir maçı öncesi konuştu

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Hatayspor, deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Ligde son haftalarda sergilediği performans nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde olan Hatayaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, zorlu karşılaşma öncesinde konuştu.

Ömer Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar

Hatay Söz Gazetesi'ne konuşan Teknik Direktör Ömer Erdoğan, son haftalardaki performanslarının şansızlık nedeniyle olduğunu söylerken aynı zamanda bu hafta oynayacakları Medipol Başakşehir karşılaşması hakkında konuştu. Ömer Erdoğan, yaptığı açıklamalarda ;


' Artık ligin boyu iyice kısaldı. Sayılı maçlar kaldı. Bizimde herkes gibi hedeflerimiz var. Sezon başında önümüze ilk 10 hedefini koymuştuk. Şimdi bu hedefin içerisindeyiz. Önümüzde 5 hafta var. Bu 5 hafta içerisinde alabildiğimiz kadar çok galibiyet almak istiyoruz. Bundan sonra alınacak her galibiyetin önemi daha arttı. Alınacak her galibiyet sizi bin kaç basamak üste çıkartabilir. İşimiz kolay değil. Oynayacağımız tüm maçlar bizim için çok zor. ' ifadelerini kullandı.

Bu sezonki performansı

Hatayspor bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 33 hafta geride kalırken 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak 49 puanla 9. sırada yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal