Hatayspor, Beşiktaş'tan Gökdeniz Kurşunoğlu'yu Transfer Etti!

Hatayspor, Beşiktaş alt yapısından çıkan genç file bekçisi Gökdeniz Kurşunoğlu ile anlaştı. Hatayspor 19 yaşındaki genç yetenek ile 5 yıllık bir sözleşme imzaladı.

03.09.2021-17:06 - (Son Güncelleme: 03.09.2021-17:06) Hatayspor, Beşiktaş'tan Gökdeniz Kurşunoğlu'yu Transfer Etti!

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, yeni sezonda kadrosuna güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezonda başarılı olmak isteyen takım gelecek zamanların da planlamasını yapıyor. Bu anlamda Hatayspor, genç transferle de büyük önem veriyor. Hatayspor'un takımı gençleştirme çalışmaları kapsamında sürpriz bir ismi kadrosuna kattı. Hatayspor, Beşiktaş alt yapısından 19 yaşındaki genç file bekçisi Gökdeniz Kurşunoğlu ile 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

HATAYSPOR TRANSFERE DOYMUYOR

Süper Lig ekibi Hatayspor, bu sezon ligde başarılı olmak ve ligi iyi sıralarda bitirmek için kolları sıvadı. Süper Lig ekibi bu doğrultuda kadrosuna transfer sezonunda toplam 17 transfer yaptı. Yaptığı bu transferlerle yetinmeye takım, son olarak kadrosuna Beşiktaş alt yapısında yetişen genç file bekçisi Gökdeniz Kurşunoğlu ile 5 yıllık sözleşmeye imza attı. 19 yaşındaki genç file bekçisi Gökdeniz Kurşunoğlu ile yapılan imza törenine Hatayspor Başkan Vekili Mustafa Özat katılım gösterdi.

Hatayspor Kulübü'nden transferle ilgili bir açıklama geldi. Hatayspor Kulübünden yapılan açıklamada “Beşiktaş altyapısından yetişen genç kaleci Gökdeniz Kurşunoğlu ile 5 yıllık sözleşme imzaladık. İmza törenine Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Mustafa Özat katıldı. Gökdeniz'e ve kulübümüze hayırlı olsun” şeklinde açıklamalara yer verildi.

GÖKDENİZ KURŞUNOĞLU'NDAN BEKLENTİLER BÜYÜK

Henüz 19 yaşında olan çok genç futbolcudan beklentiler büyük. Beşiktaş altyapısında yetişen genç file bekçisinden hem takımı Hatayspor hem de Türk futbolu çok şey bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal