Hatayspor Altay maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Hatay Altay youtube geniş özeti ve maçın golleri

Hatayspor Altay maçının özet görüntülerini gündemine alan izleyenler internet üzerinden Hatayspor Altay maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2, Hatay Altay youtube geniş özeti ve maçın golleri araştırmaları yapıyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

30.04.2022-22:02 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-22:02) Hatayspor Altay maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Hatay Altay youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de zirvede olduğu kadar alt sıralarda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Kümede kalma savaşı veren son takım olan Altay bugün deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak. Ligde orta sıralarda yer alan ve hedefsiz olan Hatayspor için bu mücadele taraftarına 3 puan hediye etmek dışında bir anlam ifade etmiyor. Öte yandan Altay ise bu maçtan galip ayrılmak için her şeyiyle mücadele edecek.

Hatayspor Altay maçı ne zaman ve saat kaçta?

Süper Lig’de heyecanla beklenen Hatayspor Altay maçının ilk düdüğü bugün saat 20.30’da Yeni Hatay Stadyumu’nda çalınacak. Abdülkadir Bitigen’in yöneteceği karşılaşma sadece Bein Sports 2 ekranlarında olacak.

Hatay Altay özet

Hatayspor’da Kamil Ahmet Çörekçi ile Traore, Altay’da ise Deniz Kadah, Özgür Özkaya, Murat Akça, Paixao, Pinares ve Rodriguez zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek. Altay bu maçta berabere kalır veya kaybederse TFF 1.Lig’e düşecek.

Hatayspor - Altay maçı muhtemel 11'leri

Hatayspor: Munir, Sadık, Fatih, Sackey, Emre, Onur, Ribeiro, Benzia, Kaabi, Lobhanidze, Diouf

Altay: Lis, Tolga, Björkander, Thiam, Kazımcan, Ceyhun, Pako, Thaciano, Kappel, Zeki, Rayan

Hatayspor Altay maçının özetini Bein Sports’un internet sitesi üzerinden şifresiz ve ücretsiz olarak takip edebilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal