Hatay'daki Kazada Baba ve Kızı Hayatını Kaybetti

Hatay'da dün akşam saatlerinde ticari araç ile zırhlı askeri araç çarpıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 9 yaşındaki kızın hayatını kaybettiğini söyledi.

02.06.2021-08:32 - (Son Güncelleme: 02.06.2021-09:37) Hatay'daki Kazada Baba ve Kızı Hayatını Kaybetti

Dün akşam saatlerinde Antakya- İskenderun Karayolu'nda zırhlı askeri araç, öne sürülene kadar Hatay Havalimanı kavşağında Ahmet Tümkaya idaresindeki 31 KS 318 plakalı araç ve 43 yaşındaki Altan Türk idaresindeki 31 AF 594 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza da baba ve kız hayatını kaybetti.

Çarpışmanın kuvvetiyle hurdaya dönen baba kızın aracı yol kenarına devrilirken, haber verilmesi üzerine kazanın yaşandığı yere çok sayıda sağlık ekipleri gönderildi.

BABA VE KIZI CAN VERDİ

Otomobil sürücüsünün 9 yaşındaki kızı Duru Türk'ün hayatını kaybettiği bildirilirken, 6 yarılı da olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan otomobil sürücüsü baba Altan Türk de doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

YARALI ASKER YOK

Zırhlı araçtaki askeri personellerin kaldırıldıkları hastane de tedavilerinin devam ettiği ifade edildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal