Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Hatay'da Son Dakika Gelişmesi! 3 Bölgeye 5 Roket Düştü

Zeytin Dalı Harekatı'nın gerçekleştiği Afrin’e sınırında yer alan Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bugün 3 ayrı bölgeye 5 roket atıldı. Bir yurttaşın evinin yanına düşen roketin açtığı çukura zeytin fidanı dikeceğini ifade etti.

21.02.2018-17:19 - (Son Güncelleme: 21.02.2018-17:07) Hatay'da Son Dakika Gelişmesi! 3 Bölgeye 5 Roket Düştü

TSK ve ÖSO askerleri tarafından Afrin’de gerçekleşen Zeytin Dalı Harekatı çerçevesinde Türkiye-Suriye sınır hattında hareketlilik sürmekte. YGP-PYD/PKK hain terör örgütleri tarafından fırlatılan 5 roket Hatay’ın Kırıkhan ilçesindeki 3 farklı bölgeye düştü. Alçaklar tarafından atılan roketlerin düştüğü bölgelerde ölen ya da yaralanan bulunmuyor. Olay yerine Güzelce Jandarma Karakoluna bağlı unsurlar sevk edilirken Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayran da olay yerine gelerek incelemeler yaptı.

'EVLERi TİTREDİ'

Roketin düştüğü anda binanın çatısında olduğunu söyleyen Haydar Aksoy, "Damda oturuyordum. Birden ses duydum. Bizim tarlanın arka tarafına bomba düştüğünü gördüm. Komşumuzun penceresi kırıldı. Bir tane roket de arka tarafımıza düştü. Şu an olay yerindeyim. Yerlerde roket var. Bir ses geldi birden ‘booom’ dedi. Evler, camlar titredi. Düştüğüne şahit olduk, duman havaya kalktı” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;