Hatay'da korkutan depo yangını! Gökyüzü siyaha büründü!

Bu kez korku ve endişenin adresi Hatay. Sabah saatlerinde bir antrepoda yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede tüm depoyu sararken dumanlar çevreyi ve gökyüzünü adeta siyaha büründürdü.

09.06.2022-09:53 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-10:53)

Bu kez korku ve endişenin adresi Hatay. Sabah saatlerinde bir antrepoda yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede tüm depoyu sararken dumanlar çevreyi ve gökyüzünü adeta siyaha büründürdü. Yangın sebebiyle yükselen dumanlar kilometrelerce uzaklıktan görüldü. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürebilmek için seferber oldu.

Kilometrelerce uzaklıktan fark edildi

Hatay'ın Arsuz ilçesinde,  Narduzu Mahallesi'ndeki gümrük mallarının bulunduğu  bir antrepoda yangın meydana geldi. Alevlerin kısa sürede büyümesiyle yangın  tüm depoyu sardı. Yangın sebebiyle yükselen dumanlar tüm çevreyi kaplarken gökyüzü siyaha büründü. Antrepodan çıkan dumanlar kilometrelerce uzaklıktan fark edildi. 

Kilometrelerce uzaklıktan fark edildi

Yangını söndürmek için seferber oldu

Antrepoda meydana gelen yangını fark eden çevredeki vatandaşalar durumu itfaiye ekiplerini bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye erleri yangını söndürmek için seferber oldu. Antrepoyu saran yangını söndürme çalışmaları halen sürüyor.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal