Hatay'da Colin Kazım Sesleri

Süper Lig'in yeni ekibi Hatayspor, ülkemizde Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor formaları giyen Colin Kazım Richards'ı gündeme aldı.

26.08.2020-16:11 - (Son Güncelleme: 26.08.2020-16:14) Hatay'da Colin Kazım Sesleri

Süper Lig'e yeni yükselen Hatayspor, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına son sürat devam ediyor. Genç ve potansiyelli yeteneklerin yanı sıra tecrübeli isimleri de kadrosunda bulundurmak isteyen Hatay, son olarak 2014 yılında Türkiye'de forma giyen İngiliz asıllı Türk futbolcu Colin Kazım Richards'ı gündemine aldı. Menajer önerisiyle oyuncunun son durumunu araştıran Hatayspor, yıllık ücret konusunda anlaşılması durumunda 34 yaşındaki ismi Hatay'a getirmek istiyor. 

4 SENEDİR KITA DIŞINDA

Ülkemizde sırasıyla Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor formaları giyen Kazım-Kazım, daha sonra Feyenoord ve Celtic'te forma giydi. Ardından kıta değiştiren ve rotasını Brezilya'ya kıran 34 yaşındaki hücum oyuncusu, Coritiba ve Corinthias formalarını terletti. Son 2 senede 3 Meksika takımında forma giyen Colin Kazım'ın Aralık ayında Pachuca ile sözleşmesi sona eriyor. Sağ kanat ve forvet mevkilerinde oynayabilen 34 yaşındaki oyuncu, yeni başlayan sezonda çıktığı 4 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal