Hastaneler hedef mi gösterildi? Saldırıdan hemen önce yayınlanan o haber tepki çekti

İsrail’in Gazze’deki hastaneye düzenlediği saldırı sonucu 700’den fazla masum sivil yaşamını yitirdi. Saldırının ardından ise bir ayrıntı dikkat çekti. İngiliz yayın kuruluşunun ‘’Hamas hastanelerin ve okulların altına tünel mi inşa ediyor?’’ başlığı ile yayınladığı haber okuyanlara masum gelmedi.

18.10.2023-11:31 - (Son Güncelleme: 18.10.2023-17:28) Hastaneler hedef mi gösterildi? Saldırıdan hemen önce yayınlanan o haber tepki çekti

Gazze’de bulunan El-Ehli Baptist Hastanesi dün gece İsrail’in saldırılarına maruz kaldı. Katliam gibi saldırıda 700’den fazla sivil yaşamını yitirdi.

Filistin hükümetinin Gazze’deki Medya Ofisi Başkanı Salam Marouf yürek dağlayan açıklamasında, İsrail saldırılarında evleri yıkılan sivillerin hastanelere sığındığını, evlerinden olmuş masum insanları İsrail’in savaş uçaklarının bu kez de hastanede vurduğunu ifade etti.

BBC hedef mi gösterdi?

Katliamın ardından gözler İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin saldırıdan bir önceki gün yayınladığı o habere çevrildi.

bbc haber hastane

BBC, saldırıdan hemen önce ‘’Hamas hastanelerinin ve okulların altına tünel mi inşa ediyor?’’ başlıklı bir haber yayınlamıştı. Söz konusu haber için ‘’BBC İsrail’e hedef gösterdi’’ yorumları yapıldı. 


Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal